Informacije o sniženjima, rasprodajama, itd.

Started by Pepi, April 30, 2009, 12:00:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Čuh malopre da se zatvara ona prodavnica igračaka kod Doma sindikata, i da ima divnih stvari za devojčice po sjajnim cenama.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Da, kolege su malopre došle odatle, raspodaja je 50%, ali je mali izbor ostao ...

disco2000

Slikanje sa Deda Mrazom u Ziri je za DZ :lol: Dobijete fotku u roku od odmah, uramljenu :)

Saska

Quote from: Marty Maraskino on December 22, 2010, 06:23:53 PM
Slikanje sa Deda Mrazom u Ziri je za DZ :lol: Dobijete fotku u roku od odmah, uramljenu :)
e, to je pravo snizenje

MissL

Quote from: Marty Maraskino on December 22, 2010, 06:23:53 PM
nadam se da je dovoljno veliki Deda Mraz, da mogu da mu sednem u krilo :trepp:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: MissL on December 23, 2010, 10:18:24 AM

Iskoristi dok i ovde ne zabrane ta sedanja u krilo Deda Mrazu kao što su već zabranili kojekuda.  :lol:

Xe

Quote from: MissL on December 23, 2010, 10:18:24 AM
Nemoj me sad terati da napisem ono sto mislim, a vezano je za sedenje u krilu i Deda Mrazovu velicinu pojedinih delova :trepp:  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Prosle godine je u Ziri bio neki Deda Mraz sto nas je spopadao svaki put kad prodjemo pored njega - sto je bilo barem 5 puta dnevno. Neki nas prijatelj mu platio da dodje kod njega kuci, da iznenadi dete, ovaj bio malo pripit, jedva je pronasao ulaz, a dete se jos i uplasilo.

Glitter

MissL

Quote from: Xe on December 23, 2010, 11:43:34 AM
Nemoj me sad terati da napisem ono sto mislim, a vezano je za sedenje u krilu i Deda Mrazovu velicinu pojedinih delova :trepp:  :lol:

ajd da priznam da sam prvo napisala 'dovoljno veliki' a onda shvatila sta sam napisala pa editovala i dodala Deda Mraz :rofl: i da ne bude zabune pritom sve vreme na njega i mislila :burko: :lol:

anelore daj telefon :lol:
Stiv 24.11.2003.

anelore

Ocem, idem sutra u Ziru sa kumom na kafu. Danas oko 11 ga nije bilo na radnom mestu.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Xe

Quote from: anelore on December 23, 2010, 12:20:07 PM
Ocem, idem sutra u Ziru sa kumom na kafu. Danas oko 11 ga nije bilo na radnom mestu.
Pazi se Deda Mraza :zlocka:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL