Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

Oli

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Prelepe su!  :girl_in_love:
Jedva čekam da se bacim na seckanje i bušenje.  :crazy:  :girl_in_love:

janavi

Quote from: AnaK on November 24, 2009, 09:01:10 AM

Ova pahulja nam je prošle godine bila potpuni hit:

http://www.instructables.com/id/Super-cool-easy-6-pointed-snowflake/

I pravićemo i ove godine - Janko je već smislio da će neku odneti u školu i, ako bude prilike, naučiti drugare kako se pravi.

Hvala Vimi za sve divne ideje  :flower:
e ovo nije uopšte teško
ja napravila sa 6 rezova umesto sa 3 :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Lani

Kažem vam ja da nije teško. A pritom je veoma zarazno  :crazy:  :girl_in_love:

janavi

sad sam je celu zakačila, i za moj pojam je prevelika
duplo manja bi bila ok

janavi

dosadna sam znam, al baš me briga
napravila sam i jednu malešnu od onih ostataka koji se odseku od A4, i ta mala je slatka, čvršće stoji, bolja je

mislim da je bolje kad ima paran broj rezova, jer onda onih savijutaka ima jednako sa obe strane oko onog prvog centralnog, koji izgleda kao centralna linija

toliko od mene
ovo nosim u vrtić, i ako im se dopadne, da dobiju uputstvo :P

AnaK

Slikaj :)

Meni je omiljena veličina od onih kocki za sto (moja je 10x10). Plus što su već kvadratne, korak manje.
Janko 23.7.2002.

janavi

eeeee da, od tih kocki su super, što mi ne reče
ova moj amanja je za nijansu manja od te kocke

list je A4 formata, čisto da vidite razliku, ova desna je hjuuuudž

AnaK

Quote from: janavi on November 30, 2009, 02:05:15 PM
eeeee da, od tih kocki su super, što mi ne reče

Quote from: AnaK on November 24, 2009, 12:14:00 PM
Ne može, Pepi, plaća se. Ali ne treba ti, pravi se od 6 kvadrata (preporučujem od onih kocaka za sto), pogledaj samo fotke  :kiss1:

:burko:  :girl_blum:

Prelepa je ova sa 6  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

janavi

pazi kad uopšte nisam to registrovala, tj nisam verovatno tad ni ukopčala od kojih kocki :rofl:
a može svaka latica (meni ovo d'izvinete više liči na cvet :P) drugačije boje, ja imam te raznobojne papiriće iz kocke ;)

e al ta od 6 je sva nekako labava kad visi na jednoj latici, šteta što nemam neki lak za kosu, da je malo učvrstim :girl_haha:

AnaK

Moja koleginica je pravila od A3, možeš da zamisliš koliko je tek to čudo :nesvest: Može od papirića u boji, pravila je Amalka, čini mi se. Al' onda je baš cvet.
Janko 23.7.2002.

Lani

janavi

MissL

Woooooooooooooooow kakve su
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D