Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

mi cekamo da se brvo brojcano uvecamo pa cemo onda da ganjamo NG raspolozenje :lol: Bata inace insistira da se jelka kiti vec 1.12 :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ja cekam da pocnu poslkoni da stizu i sante da se pogadjaju  :girl_haha:

Urbana

Quote from: kalimero on November 09, 2014, 09:54:44 PM
Bata inace insistira da se jelka kiti vec 1.12 :clap:

Ja je vec zadnjih 5 godina kitim oko 1.12. bilo je pre dve godine da sam je okitila krajem novembra....tako mi se zalomilo, bilo mi kasno da je kitim sledeci vikend 6.12. :lol:
Uzivam u kicenju, sa decom naravno, a mm posmatra i sugerira gde koja kugla treba da se stavi, odnosno prati da li gresimo....taj dan mi je poseban praznik.
I ipak smo odustali od Belgije i uplatili 4 dana Berlin ..... nema boljeg bozica od bozica u Nemackoj.
Inace meni je jelka okicena do srpske ng...znaci oko mesec ipo :girl_in_love:

Zaboravila sam reci da me ovegodine muz lozi da kupimo prirodnu jelku, a ja sam navela dva razloga protiv....prirodne jelke imaju siromasne vrhove, i u tom slucaju ne moze jelka da mi izdrzi mesec ipo dana, vec jedva desetak.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Glitter

pre dve godine dok sam jos bila u Ks, okitila sam jelku sa detetom pocetkom decembra a onda upala u masinu otvaranja fabrike pa depresiju jer je s otisao u uk pa sam je raskitila u aprilu :crazy:

kalimero

mi isto tako raskitimo ko zna kad..... Kad Bata dozvoli :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Meni još uvek stoji par zalepljenih pahulja od papira od poslednje NG.  :lol: A zlatni venčić nam stoji iznad ulaznih vrata u stan već par godina, ne skidamo ga.  :girl_haha:

kalimero

Quote from: Lani on November 10, 2014, 08:38:02 AM
Meni još uvek stoji par zalepljenih pahulja od papira od poslednje NG.  :lol: A zlatni venčić nam stoji iznad ulaznih vrata u stan već par godina, ne skidamo ga.  :girl_haha:

:girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Komšiluk ionako odavno misli da sam krejzi.  :lol:

Što se pahulje tiče, Aca kaže da silikon ne može jer on uvek ostane mekan i gumast, čak i kad se osuši. Eventualno bi mogao da se koristi montaž kit, šta god to bilo  ;D, on izgleda isto kao silikon ali se stegne. E sada, on je izuzetno jak i plašim se da ne bi mogao da se odvoji od podloge na kojoj se pravi zvezdica.
Na kraju me je pitao, a što se zezate sa time, što ne pravite npr. od šećera? :girl_haha:

AnaK

Tja, kako to objasniti,  :girl_haha: Hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja bas htedo reci a sta fali originalno receptu od ajsinga :lol:

ne moras da ih pravis tanke i krhke, pusti ih duze da se suse i bice ok, vodi samo racuna o onom gliter lepku ako ukrasavas on hoce da malo topi povrsinu

Lani

A Glitt, ti si ih pravila na papiru za pečenje? Ne zalepe se?

Glitter

na obicnom za pecenje, olovkom sam iscrtala oblike (moze i da se stampa na pausu). Kada iscrtas okrenes naopacke da se grafit ne preslikava na ajsing i onda u kesice za zamrzivac (one jace malo) stavis ajsing i probusis malu rupu (meni lakse da predjem vise puta preko jednog nego da bude debelo odjednom)
Suse se preko noci na ravnoj povrsini

Moze i da se pola sata od pocetk asusenja pospe nekim glitter prahom pa da se sve zajedno susi preko noci

Glitter

i tanke satenske tracice i divnoca  :girl_in_love:

Pepi

Može da se odštampa i na običnom papiru, pa stavi ispod ovog za pečenje, jer je on providan. A da bude lakše, može i u špricu za slag, pa onaj tanak nastavk za pisanje  :think:
Može i belim silikonom, samo će linija biti malo deblja, jer je otvor na silikonu širi.