Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

senka

Una fenomenalno je  :girl_in_love:
a kako bi izgledalo da su kugle druge boje, možda ni tako nije loše
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

vrati se par strana nazad, senkic...kacila sam slicno sa plavim kuglama  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Baš je slatko.  :girl_in_love:
Prvo sam se ponadala da je tutorijal za neku novu pahuljicu, već su mi dosadile one stare.  :girl_haha:

AnaK

Ima na prvim stranama ove teme, među prvih 10 npr, nekoliko lepih ideja, janavi i cici.
Janko 23.7.2002.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

stacka

Mi jos nismo okitili jelku, pokusaj za vikend je propao jer u rasadniku gde je I. otisao da kupi nije bilo vecih od pola metra :lol:
Jutros na Bajlonijevoj vidim lepu, na fazon kao sto smo uzimali prethodnih godina, pitam koliko je kaze 4000 :crazy: i jos dodaje, ima i ovakvih manjih za 3000... a ona joj otprilike do "ramena". :crazy: :wall:
Smorila sam se skroz, padam u iskusenje da kupimo plasticnu :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

AnaK, divna je ova jelkica, sto je nisi nasla u ponedeljak  :girl_haha: , N. je 2 puta praviila isto na likovnom , pa joj uciteljica bila razocarana i to joj naravno rekla  :crazy:, druga deca lepila kolaž papir , neka ni to, ali Neda mora da napravi nesto da ova stavi u hol da se kaže 'njeno od.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

Mi jedva nadjosmo plasticnu, svuda su rasprodate ... neka od 210, sad mi izgleda niska, bolje da smo ipak onu od 240. Kupili u Uradi sam.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

mi smo nasu okitili, vrlo je jednostavna i lepa  :girl_in_love: malac tvrdi da fale lampice, ja nesto nisam u fazonu lampica ove godine

gasha

kako su vam lepa slova  :girl_in_love:

i fale lampice  :baba:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

AnaK

Janko 23.7.2002.