Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Baš uživam, uživo je lepša, loše se slikaju broan ukrasi  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Urbana

Ana svidja mi se forma tvoje jelke ... uska/"mrsava" ja bi menjala sledece godine, ganjam sad na snizenju ako bude tako neka ali visa....a cini mi se da su joj i grane nekako leprsave i "prirodnije" mozes jedan detalj izbliza. Tacno da braon kugle slabo dolaze do izrazaja na slikama.

Moja je jelka bas stara i staromodna, ali je nakindjurim je pa se ne vidi.

Ja sam mojoj dodala jos neke detaljcice i poslala sam na blic kao bice galerija 1.1. nadam se da ce biti i moja izlozena

nisam mogla da se odlucim pa sam poslala ovako obadve, jer drugi je dozivljaj.....

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Jeste divna  :girl_in_love: Tačno 2m je visoka, ja je nekad montiram bez poslednjeg reda grana da stanu pokloni.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Baš su vam lepe jelke  :girl_in_love:
Moje je kitilo dete, a i nije lepog oblika, ali je vesela  :love32:

Lani

Super su vam jelke devojke.  :girl_in_love: :love32:

AnaK

Pepi, meni su te najdraže  :girl_in_love: Meni je ovo prva koju sam kitila po svojoj želji, a vid' mi ticker.

Lani, tvoj poklon je doprineo 50%  :love32: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Urbana

Quote from: AnaK on December 30, 2015, 01:51:48 PM

Jeste divna  :girl_in_love: Tačno 2m je visoka, ja je nekad montiram bez poslednjeg reda grana da stanu pokloni.

Bozanstvena :love32: takvu bas zelim
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

emge

Disco, jesi i pravila lisnate jelkice?

evo ih moje :)

Lani

Ja sam pravila ali nisam slikala.  :)

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Baš su lepe  :girl_in_love:
Ja sam poslednjih godina u decembru toliko zatrpana poslom, a i Janko više u tome ne učestvuje pa nemam dodatni motiv, da ništa ne pravim, ništa ne radim. Samo se nakanim jelku da okitim i lampice  :love32:
Meni kreativni deo mozga definitivno ne radi kad sam u gužvi i umorna :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Meni se ovo mnogo dopada, moram neku granu kod kuće tako da okitim, pobodenu u saksiju npr  :girl_haha:

Bila sam u DeltaC, pa me ponela malo atmosfera, mogla bi jelka da padne ubrzo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.