Main Menu

Potrošnja struje

Started by janavi, December 06, 2009, 01:05:49 PM

Previous topic - Next topic

janavi

isto je svaki dan, pa i vikendom
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Pepi

Quote from: emge on February 22, 2011, 01:39:18 PM
Ja imam lampicu i pali se od 24h do 8 ujutro, ali sam počela sad da je ignorišem. Račun i dalje isti :lol:
Ovako.

Gost51

janavi

jesmo, ranije je blo i popodne 14-16 ili tako nešto, al to odavno nema, kao i taj vikend
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Lani

E sećam se te jeftinije struje popodne, još sam živela s mamom i tatom.

Gost51

Quote from: janavi on February 22, 2011, 02:28:21 PM
jesmo, ranije je blo i popodne 14-16 ili tako nešto, al to odavno nema, kao i taj vikend
ma, ja, prije je bilo svega :D
tako je bilo i ovdje

maripoza

Quote from: cici on February 22, 2011, 01:32:05 PM
Zar nije od ponoći?Meni ne radi ta lampica.
U BG ocigledno jeste :D, kod mene je od 22, odnosno 23h (zimsko/letnje racunanje vremena).
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Kod mene je od 23, odnosno, od ponoci :D
Verovatno Poza i ja nismo u istoj vremenskoj zoni  :lol:
Ponekad uletimo u plavu zonu, kad ne ukljucujemo masine nocu. Uglavnom smo u zelenoj, iako je bojler skoro stalno ukljucen (skoro - jer ja pokusavam da ga ukljucujem po potrebi, samo nocu, ali MM se ne da  :crazy: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Ma jok, nismo ni u istoj državi :rofl:

maripoza

Protekcija. :diva: :lol:
Nisam znala da nam to nije isto ni na nivou grada.
Old enough to know better, but too young to care.

Margarita

bojler radi non-stop, ves masina uglavnom nocu (pere i susi), masina za sudove po danu
stedim na peglanju :D i imamo CG, poslednji racun 2.900

cici

Mi ćemo morati da zovemo da nam po n-ti put pogledaju strujomer, ovo nije normalno.

janavi

stvarno svašta, nek provere da se neki od komšija nije "prikačio" to tvoje kao da je  sve nešto duplo

cici

Tri puta su proveravali i jednom menjali i posle menjanja strujomera je jedan račun bio normalan oko 3000 svi ostali su bili veći i to je svaki naredni sve veći.

janavi

a komšije? ima li šanse da sa njima proverite okvirno?
stvarno je čudno