Main Menu

yoga

Started by Masha, May 01, 2009, 12:28:39 AM

Previous topic - Next topic

hanna

Ja bas volim yogu , ali nikako da joj se predam  :-[ Sva sam u nekom grcu  :girl_cray:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

E ovo mi se svidja.

cici

Jao al je daleko.

AnaK

Jeste, i mnei su termini užas, ali planiram da pozovem i vidim cenu, ili da li još negde posotji. Mislim da je savršeno za istezanje i rasterećenje kičme koje b meni prijalo.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: cici on January 20, 2015, 05:17:39 PM
Jao al je daleko.
mislila sam da je negde na tosinom bunaru kad si rekla da je daleko :lol: kad ono u bulevaru  :crazy:

i meni se ovo svidja, mada mislim da bih se upetljala u ovo platno :crazy:

AnaK

Ali bulevar 300+ to je budimo realni, više Mali mokri lug :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on January 20, 2015, 05:24:45 PM
Jeste, i mnei su termini užas, ali planiram da pozovem i vidim cenu, ili da li još negde posotji. Mislim da je savršeno za istezanje i rasterećenje kičme koje b meni prijalo.
za ovo sto pricas nadju snimak Shilpe Shetty, ona je napravila program nakon povrede i oporavka od povrede ledja, znaci lagano istezanje i nista sto opterecuje kicmu. Ja sam nekada davno pocela sa njenim osnovnim programom.
Inace ovo letenje i visinske vezbe verujem da vise opterecuje kicmu :think:

AnaK

Ali ja imam utisak da to meni mnogo treba, i da bi mi prijalo. Obaška što mi deluje ludo i zabavno  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja uopste ne sumnjam u zabavni deo, ja bih rado probala, ono sto se meni ne dopada je uticaj gravitacije i masa tela kao najveci udar na kicmu

AnaK

Ne vidim ja to tako, široka su ova platna za te 'ležeće' položaje. Al' sve je torija dok jedna od nas ne izvidi  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ko ce u mali mokri lug  :lol:

prevodilica

Otvorite planplus, bulevar 300+ nije u mml :burko:
to vam je negde oko Cvetkove pijace :p

AnaK

Otvorila, videla  :girl_haha: Ostaju mi samo neodgobarajući termini i činjenica da mi je na suprotnom kraju grada od kuća-posao relacije.  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

jedini izgovor koji imam se zove munze  :rofl: