Main Menu

yoga

Started by Masha, May 01, 2009, 12:28:39 AM

Previous topic - Next topic

anelore

AnaK, imas ovu jogu i u Yoga Gym-u u Kosovskoj, znam da na casove ide onaj komsija sto ga onomad namenih cici pa  mi je Summer otkrila da on u stvari igra za drugi tim  :-[

AnaK

Kakva divna divna informacija :clap: Hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Margarita

e meni je blizu, ali me ne zanima :rofl:

bubi

i meni ali pomisao da "visim" , oma mi nije dobro  :pleasantry:

rafa

Quote from: AnaK on January 20, 2015, 04:40:38 PM
Mnogo mi zanimljivo zvuči, mnogo  :girl_in_love:

http://www.flyyoga.rs/FlyyogaBeograd

Samo zamisljam sebe I kako pucaju tkanine pod mnom  :rofl: :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Quote from: anelore on January 20, 2015, 08:51:01 PM
AnaK, imas ovu jogu i u Yoga Gym-u u Kosovskoj, znam da na casove ide onaj komsija sto ga onomad namenih cici pa  mi je Summer otkrila da on u stvari igra za drugi tim  :-[

Ima  :clap:
Ne odgovaraju mi ni cena ni termini, ali moram da probam  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Već dugo želim da počnem da vežbam jogu redovnije, pa nikako da se organizujem. Pre 2 godine sam išla na nekoliko časova, ali sam morala da prekinem, jer nikako nisam mogla da se uklopim u termine.

Pošto mi je posao takav da apsolutno ne mogu da se obavežem na neke redovne, zakazane termine za vežbanje, ostaje mi da vežbam kod kuće uz neke on-line instruktore. I to mi je super.

Za sada vežbam uglavnom ujutro, ali ću videti da li da promenim rutinu kad krene škola i više obaveza.

Od svih internet instruktora trenutno mi se najviše dopada Adriene. Na primer, evo odličnog treninga: https://youtu.be/qSG7PsdZG04?list=PLui6Eyny-Uzx2jQYA8MS73ND2kUMHyII8

Ona takođe ima divne lagane treninge za jogu ujutro, na primer: https://youtu.be/Is8tMCpv4F8

A ima i dobre programe, kao što su "30 dana joge": https://youtu.be/TXU591OYOHA?list=PLui6Eyny-UzwxbWCWDbTzEwsZnnROBTIL

Devojka je baš fina, nije pretenciozna, nekako je skroz opuštena i nema te hipi-religiozne elemente.

Dakle, danas pogledate ovaj uvodni video (a poslednjeg linka) i sutra vam je prvi dan vežbanja joge!  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

jel

E kako si me ubola  :turpija:
Upravo zavrsih sama kod kuce
Al mi tako bilo prijatno, da nisam htela uz instruktora nego bas sama
Da skroz udjem u stanje mirnoce, samo priroda i ja
Pustila sam neku tihu muziku kao pratnju

Pogledacu kasnije popodne
:bighug:
Praslin  :kiss1:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Praslin

Ma da, meni je idealno kod kuće, najviše zato što mogu da radim u miru i kad meni odgovara.
U principu mi najviše odgovara da vežbam rano ujutro, a u 6-7 sati ujutro nema sigurno grupnih termina po joga centrima  :girl_haha:  niti bih se ja naterala da tako rano idem negde  :-[
Ovako lepo na sred svoje dnevne sobe i milina.  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

ja veceras povratak pilatesu, dva sata  :clap:
bila sam malo lenja par nedelja

yoga dva sata cetvrtak :clap:

Praslin

Svaka čast za 2 sata :respect:
Ja ne mogu toliko u cugu  :-[  ali napredujem  :turpija:

Glitter

poslednjih 15 minuta uredno molim boga da ubrza vreme :lol:

ali ja ovo radim godinamaaaa  :girl_in_love: :girl_haha:

Glitter

mada mislim da sam pisala davno neka generalna pravila za dinamiku kada je joga u pitanju
20 minuta svakog dana je ok
20 minuta ujutru i 20 minuta uvece je ok ko moze i zeli
40 minuta svaki drugi dan je takodje ok
40 minuta svakog dana je super

meni se pokazalo idealno odmah po ustajanju i casi mlake vode

i osnovno pravilo je pokrete radis onoliko koliko ti tvoje telo dozvoljava, u redu je ne dodirnuti vrhove prstiju ili pod svaki put jer ipak sutradan treba ti da koristis svoje noge i misice ne neko drugi  :girl_haha:

Praslin

Dobro, onda da se uporedimo za jedno 3 godine  :girl_haha:

Ja sam danas počela program koji sam gore spomenula - 30 dana joge. I super mi je  :clap:

Glitter

bravo bravo  :clap:

joga je divna jer nema ocekivanja, samo lagani pokreti i samokontrola i cak i ako stalno vrtis jedan isti program uvidis kako posle nekog vremena prosto mozes vise i lakse i bolje

evo fotki koje meni savrseno opisuju to