Main Menu

What not to wear

Started by Nanny Ogg, January 13, 2010, 06:03:54 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

de zene drage, ta sta vam je :rofl:
pa nije ju ispreskakala...tanja je samo iskusnija, mudrija...ja bas mislim da je voditeljka jaaako puno naucila od tanje...samo iz ovog zagrljaja, ako iz nicega drugog :girl_in_love:

cici

Da, da narocito je naucila pa sam primenjuje u emisiji :lol:

Unabebili

znaci,  NE VERUJEM!!!!

"OVO NIJE SAMO MODA, OVO JE JEDNA KREATIVNOS'..."....

Marijana Mateus udavila goluba - Exkluziv

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Mogla je da svrati i frizera pre revije :lol: je l ga stvarno udavila :o

AnaK

Čitala sam da jeste  :'( Od treme ga je malo jače stisla. Mada, realno, ja uopšte ne mogu da zamislim da je to baš tako bilo, bojim se da su goluba sedirali da bude poslušan, pa malo preterali.
Janko 23.7.2002.

cici

disco2000

Unabebili

Kreatorka ubica   :lol:

Ne znam da li ste nekad videli njene modele?  :crazy:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Ko je ovaj striper koji je ovu spodobu i belosvetsku nesrećnicu upravo nazvao SVETSKIM BRENDOM NOVOG SADA?  :o :krsti:  :propovjed:
Pozo, Praslin, Xe, čujete li ovo? Pljuju vam grad. :crazy: :lol:

AnaK

Posle naše Maje, njih više ništa ne može da šokira. Kao ni sve nas posle našeg ToNija. :crycry:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on June 06, 2012, 05:26:09 PM
Posle naše Maje, njih više ništa ne može da šokira. Kao ni sve nas posle našeg ToNija. :crycry:

??? :)

AnaK

Gradonačelnica im je bila Maja Gojković, iz Srpske radikalne stranke. A ToNi je naš novi predsednik  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Dmi, jesi se iznenadila što nam je Toni predsednik ili zbog grdnog goluba?  :lol:

monochrome

Quote from: AnaK on June 06, 2012, 05:49:52 PM
Gradonačelnica im je bila Maja Gojković, iz Srpske radikalne stranke. A ToNi je naš novi predsednik  :kiss1:

:rofl: :kiss1: