Main Menu

Cheesecake

Started by stacka, January 27, 2010, 05:58:35 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Javi kako je ispalo.  :girl_in_love:

stacka

Ispalo je evo ovako :girl_in_love: ili bolje da kazem  :balavi:

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Odlično ti izgleda!  :clap:
Znači može i sa jagodicama.  :)

stacka

Moze, moze. Malo je sladje sa njima (a i ja preferiram visnje u kolacima ;) ) ali skroz jestivo... mene je brinulo to sto sam pravila sa mascarponeom a ne svapskim sirom, mada i to je ok ispalo :good:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Stacka ovo tako dobro izgleda da mi dodje da probam.Mada sam ja smislila falš Cheesecake :lol: Isto izgleda a slatko mi je kako treba :rofl:

stacka

Cici, dodas malo vise secera nego sto pise u receptu i stavis jagode, garant ce ti biti slatko :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Glitter

Quote from: cici on January 29, 2010, 08:39:11 PM
Stacka ovo tako dobro izgleda da mi dodje da probam.Mada sam ja smislila falš Cheesecake :lol: Isto izgleda a slatko mi je kako treba :rofl:
zainteresovana za ovaj fals  :D

cici

A evo ovako, podloga proizvoljno.Zadnji put sam napravila običan patišpanj koji sam sam malo namočila šerbetom.Napravila panakotu.U kalup stavila testo, pa panakotu i ostavila da se stegne.Skuvala ovaj fil sa crvenim voćem i kad se stegla panakota do pola prelila :D

Glitter

jel mi se cini ili si i fotke kacila....secam se nesto toga :think:

cici

Ima tema.Dobro ti se čini.Samo sam pravila duplu meri jer sam pravila veliku meru podloge.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it