Seksualna ili emocionalna prevara, šta je gore?

Started by senka, February 09, 2010, 07:09:01 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

pozo, poprilicno si ambivalentna po pitanju prevare :lol: tj sta svrstavas pod taj pojam :D

Xe

Ja ne bih da filozofiram u prazno, a kako sam u cetrdesetim  :turpija:
Javicu ako budem nasla neku info iz pve ruke   :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

I ja se ne bih zaletala sa procenama šta bih i kako... Mogu samo da kažem da više nisam radikalna kao u mladosti :lol: te da prihvatam mogućnost da bih u nekim okolnostima možda i probala da oprostim... Nadam se da neću imati prilike da preciziram  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: Finalina on February 09, 2010, 11:43:55 PM
pozo, poprilicno si ambivalentna po pitanju prevare :lol: tj sta svrstavas pod taj pojam :D
Pa rekoh na pocetku. Svaki fizicki kontakt moze da se smatra prevarom. Na nama je da vidimo da li nam vise smeta ako je to iz hira ili zbog emocija. Same emocije ne smatram prevarom, emocije se ne radjaju svesno.

A najvecom prevarom smatram kada se osoba izdaje za nesto sto nije. Kada partneru prica jedno, a radi drugo. Tu je bolje ne pricati nista, to bih mogla da prihvatim. Gluma oko tih stvari sa partnerom koga navodno volis i postujes mi je katastrofalna. A insistiranje na stvarima koje sam ne radis i ocekivanje od partnera da se ponasa onako kako se ti u stvarnosti (a iza njegovih ledja) ne ponasas, to mi je dno i to ne prastam. 

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.

lilit_depp

Quote from: maripoza on February 09, 2010, 11:51:42 PM
Pa rekoh na pocetku. Svaki fizicki kontakt moze da se smatra prevarom. Na nama je da vidimo da li nam vise smeta ako je to iz hira ili zbog emocija. Same emocije ne smatram prevarom, emocije se ne radjaju svesno.

Hoces da kazes da se sex radi sexa planira?  :turpija:
L, L, K

Finalina

Covek (u pravom smislu reci  :D ) spreman je da oprosti samo ono sto bi i sam sebi oprostio, u suprotnom imamo "prevaru" tj izneverena ocekivanja, najcesce.

Stvarno zavisi sta to ljudi dele i sta svrstavaju pod prevaru, jer od ideala do budala ima jedan mali putic koji ponekad prepreci zadovoljstvo :lol:

lilit_depp

S obizrom na to da mi je asocijacija posle citanja poslednjeg Fininog posta bila: - Od izvora dva putica, mislim da je doslo vreme da kazem laku noc.  :lol:
L, L, K

maripoza

Quote from: Lilit_Depp on February 09, 2010, 11:54:14 PM
Hoces da kazes da se sex radi sexa planira?  :turpija:
Nekad da, nekad ne, sve zavisi o kakvoj je osobi rec.
Ali svakako mozes svesno da odlucis da li ces to uraditi ili ne. Emocije vec vrebaju na mnogo podmukliji nacin i ne ukljucuju se/iskljucuju na dugme. :D

Quote from: Finalina on February 09, 2010, 11:58:07 PM
Covek (u pravom smislu reci  :D ) spreman je da oprosti samo ono sto bi i sam sebi oprostio, u suprotnom imamo "prevaru" tj izneverena ocekivanja, najcesce.
Jeste, slazem se. Samo sto meni izneverena ocekivanja i prevara nisu uvek jedno isto. Evo bas ovde nisu. Ne mogu ja da ocekujem od nekog da se ne zaljubi ili da ne zavoli nekog. A ne moze ni on da mi obeca da mu se to nece dogoditi. Ne moze ni za sex, doduse, ali moze bar da pobegne :lol:. A emocije nosis sa sobom, gde god da si.

Finalina

lilitt , takodže mislim pa se i slazem :D ......ma svako ,ovako neko, istrazivanje treba samo da da pokrice i legitimnost nekoj pojavi.... prevara nije tu da se oprosti, bar kada su u pitanju osecanja i seksualna zadovoljstva, a o svemu ostalom "nemerljivom" ne znam kako bih se jasno izjasnila .... te stvarno laku noc :)

..... a i jedan dosta dobar post mi je nestao nekim slucajnim klikom na neko dugme misa :lol: .... i tako to mrmoti rade u pola noci, a ja sutra prvo odoh da kupim foliju ...... eee stvarno mi je nestalo folije :rofl:

lilit_depp

Quote from: maripoza on February 10, 2010, 12:04:46 AM
Nekad da, nekad ne, sve zavisi o kakvoj je osobi rec.
Ali svakako mozes svesno da odlucis da li ces to uraditi ili ne. Emocije vec vrebaju na mnogo podmukliji nacin i ne ukljucuju se/iskljucuju na dugme. :D

Izgovori, izgovori....  :crycry:  :rofl: (otisla sam  :turpija:)
L, L, K

maripoza

Pazi da se ne zaljubis dok budes kupovala foliju. :lol:

Dada

Teske li ste, koliko ste se raspisale :o :lol:

Mislim da bih mogla da istolerisem prevaru a paralelnu vezu ne. Ne razumijem pojam emocionalne prevare a nisam imala zivaca da citam elaboriranja ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

maripoza

Quote from: Lilit_Depp on February 10, 2010, 12:10:31 AM
Izgovori, izgovori....  :crycry:  :rofl: (otisla sam  :turpija:)

:lol:
Ne znam gde si otisla, ali nemoj sutra da nam prosipas izgovore ovuda.   :lol:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

Quote from: maripoza on February 10, 2010, 12:04:46 AM
Jeste, slazem se. Samo sto meni izneverena ocekivanja i prevara nisu uvek jedno isto. Evo bas ovde nisu. Ne mogu ja da ocekujem od nekog da se ne zaljubi ili da ne zavoli nekog. A ne moze ni on da mi obeca da mu se to nece dogoditi. Ne moze ni za sex, doduse, ali moze bar da pobegne :lol: . A emocije nosis sa sobom, gde god da si.
molim da se ovo ukleše , na neko vidno mesto
:rofl: