Main Menu

Koliko vam traje pegla?

Started by AnaK, February 12, 2010, 01:00:22 PM

Previous topic - Next topic

vojka

moja je moulinex, koristim iskljucivo cesmovacu :lol:, rabim je non stop, i evo radi vec 5-7 god ne znam tacno
ana hvala jos jednom :bighug:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Xe

Moja mama ima valjak za peglanje, i ja bih ga stvarno koristila, ali nemam gde da ga stavim.  :'(
Sve sam na njemu peglala sem kosulja.  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Kafica

Quote from: MissL on February 15, 2010, 01:16:54 AM

A drugarica je davnih dana ispeglala prste u valjku :crazy: ali se klela u njega i pre i posle
omg :o :nokti:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Ira

Moja pegla je stara oko 7-8 mjeseci, i ja sam mislim  jedini slucaj koji ih gubi  :lol: :rofl:
Priznajem rijetke su situacije kad je koristim.   :)
Kako se stalno seljakamo tako se i zagube  :lol:. Kad smo dosli na NZ nije nam stigla  sa ostalim stvarima iz Irske ,ajd nije mi je i bilo nesto zao jer su razliciti utikaci za struju pa ko velim i morala bi je mijenjati(muz elektricar kaze da bi mijenjao utikace, kao i za ostale el.aparate sto je uradio,a ja raspikuca bi sve drugo kupila  :D :-[).Kad su stigle stvari sa NZ-a ovdje u Au opet nema pegle  :ces: :lol: ,e ovaj put smo platili osiguranje(predhodni put nismo), pa su cike preko kojih smo se preseljavali  kupile novu peglu neku "Breville" i posto nemamo u planu da se seljakamo po drzavama vise, mislim da ce biti dugovjecna s` obzirom koliko je koristim.  :turpija:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Deda

Quote from: Lani on February 14, 2010, 06:19:45 PM
Jeste stvar prakse, moja mama bukvalno sve osim košulja pegla na njemu.
MM je cak i kosulje naucio da pegla na njemu. A onda se izbezobrazio, zavio u najlon i odneo na tavan :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Jeste, jeste, nije odjednom....prvo je proredio pa je prestao da pegla ...i nakon dugo stajanja odneo je , sto je i logicmno...sad ga ne bi imali gde od kreveta. A nepregledne gomile vesa i stvari peglao je pola sata ukupno...
Kupili smo ga preko neta, polovnog za 100 eura

Xe

Quote from: Kafica on February 15, 2010, 11:45:23 PM
omg :o :nokti:
:friends:
Nije to bas takav valjak da je opasno.
Ko zna sta je 'tela da dohvati, ne sekiraj se. Meni se nikad nije desilo nista slicno, a gledam sport ili serije dok peglam.
Sjajna stvar, tako bih ga posedovala, a cami kod mame  :crycry:

Deda

Moj je sklopiv, iza vrata staje

Sorciere

Juce mi je crkla pegla.  :D
Trajala je dve godine. Placena je oko 1000 dinara (u francima, neka njihova skljb marka).
Upravo sam kupila novu, ista marka za 650 dinara.  :lol: Bas da vidim koliko ce da traje.
Mislila sam da je cetiri puta skuplja a na kasi sam saznala da je akcija i da je snizena. I bilo mi je bzvz da je vratim. U trenutku sam sama sebi zalicila na snoba koji nece da kupi jeftinu peglu.  :lol: (sva sreca proslo me brzo i vec sam uspesno potrosila razliku u ceni na neke druge lepe sitnice).
Nina 23.04.2006.

Glitter

mi smo u hotelu imali dva valjka za peglanje, ona velika prfesionalna...zene koje su ga koristile su ve peglale cak i kosulje i muske pantalone `na crtu`

Deda

Xe

Quote from: Deda on February 16, 2010, 10:11:25 AM
Moj je sklopiv, iza vrata staje
:sissyfight: I ona mamina je sklopiva, samo nemam je gde u 34 kvadrata  :crycry:

Dada

Iro, ima nas...  ;D

Dakle, moje traju dok ih ne zaboravim - jednom sam u Prcnju imala 3 a u Pg 2 :lol: Kad se pakujem za Ukr redovno zaboravim pa onda ovdje kupujem :crazy: Visak sam poklonila :innocent: Placam ih 30-40e maximalno, ionako sluze u 90% slucajeva samo za peglanje mm-a pred utakmicu :-[

Kad budem imala stalnu kucu (u penziji :() imacu valjak :turpija:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:ph34r: