Main Menu

Koliko vam traje pegla?

Started by AnaK, February 12, 2010, 01:00:22 PM

Previous topic - Next topic

senka

Meni je kratko trajala.
Ovaj put ću da se vratim zvučnim imenima
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Ja kupujem na oko 2 godine, Clatronic, 2500W, prezadovoljna. Oko 20€ košta, ne menjam.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: AnaK on September 11, 2015, 01:48:24 PM
Ja kupujem na oko 2 godine, Clatronic, 2500W, prezadovoljna. Oko 20€ košta, ne menjam.
Ovo mi zvuci vrlo pametno  :good:
Meni jos uvek radi Gorenje od 2200W malo je teska i mogla bi da bude malo jaca.
A kupila sam i neku Filips ili Simens (meni to zvuci isto  :lol:) malu, laganu, nije toliko slaba ali je ipak neozbiljna. Ona mi sluzi kao rezervna i za putovanja.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Margarita

Tnx :flower:
Gotovo za ovaj put, mm narucio ovog engleza, videcemo kako ce da se pokaze.

kalimero

Ja od ove zime "vozim" neku Philips, recimo da je ova

odlicna i teska taman koliko treba  :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

jel

Menu frame Bala milion godina
One in a lifetime
Mao brachial safeties  :lol:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Glitter

jel da se ne javlja na temu pegle, njena traje 11 godina i lepo je ocuvana :lol:

jel

Tacno tacno  :rofl: najbolji model je
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
My name is Luton, Robin Luton :lol:

disco2000

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Odlicno deluje i jaka je, bila sam ubedjena da za te pare ne moze da se kupi pegla te snage.

prevodilica

meni je gorenje pegla bila jedna od dugotrajnih i boljih
još nisam našla neku koja bi pretekla duže od 3 god :lol:

AnaK

Meni je kod pegli najveći probem kamenac. Posle nekog vremena jednostavno ne uspevam da je očistim lepo.
Janko 23.7.2002.

Glitter

meni se u srbiji gorenje pokazala kao odlicna i to mi cimer kupio za svadbu, bila je negde oko 3500 tada i trajala je dok se nisam preselila, mislim i dalje je ziva samo ne moja, znaci 10 godina
ovde sam kupila tefal, pa se ispostavilo posle par meseci da ima neku falinku, pa su mi je zamenili, pa je ta trajala sigurno dve ipo godine i onda je pocela voda da curi odozdo na plocu
sad sam kupila neku bosh i imam princip da ne dajem za peglu vise od 30-40 funti (sto je neka niza srednja cena ovde) jer ni one skupe ne prave toliko dobro da traju pa bolje mi onda da menjam.

senka

nemam jos prve utiske
ova ima sistem protiv skupljanja vodenog kamenca samo da vidmo kako/da li funkcioniše
e ovo mi je bio jedan od razloga da je kupim - Napredna funkcija samoisključivanja: Horizontalno - 30 sekundi, Vertikalno - 8min!
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama