Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Gunđam ja tako juče zbog tih pantalona pred sinom, a on će: Grešiš, mama, uopšte ne izgledaš kao prošle godine, nego lepše, jer ti je lice drugačije.
Stvarno, mršavije, je li?
Ne, mama, nego vedrije.  :girl_in_love:

Eto zašto ti, Emge, i ne moraš da dobijaš komplimente kad smanjiš kilažu, pošto zračiš vedrinom bez obzira na kilograme. Plus, nije ni tačno da ih nema, sećam se da smo ovde komentarisale da izgledaš super kad si postavila slike sa Čigote, nego vidim da se mi tu ne računamo.  :girl_blum:

emge

Dacko :baba:
Mislila sam na ljude kojima ne kazem da sam bila na Čigoti, da sad ne jedem slatkise, pa onda oni zagledaju i kaze "da, vidi se".
Nego ono stetnes nekoga posle x vremena i oni ti kazu "bas si smrsala" :lol: moja kuma je smrala 10ak kg i svi koji je sretnu joj dijele komplimente. Mislim da je cifra kljucna :lol:

A sad :bighug: za zracis ::love32:
A sinovi da ih nema, trebalo bi ih izmisliti :girl_in_love:

Urbana

Ja gledam jos nisam zvanicno presla 50 vratila sam kilazu na zeljenih 63/64 ali to nije ni priblizno u kupacem kao pre 4 godine kad sam imala istu kilazu.  Nemam ja stomak, ali u kupacem se ipak vidi slauf/salce, prosto to je valjda neizbezno sa godinama, a zahteva veliki rad i volju da se spreci i ukroti sto ja zaista nemam.
Ustvari kad razmislim ja bi dozvolila sebi i 5kg vise ali kad bi mogla biti malo zategnutija. Idem 2 puta sedmicno na fitnes, trcim kad stignem, ali sve to nekako ide sporo i tesko. Puste zelje i prevelika ocekivanja. Sreca pa mi Monika kaze koju utesnu....mama za svoje godine imas super liniju ;)
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Urbana

Quote from: emge on June 08, 2017, 08:38:18 AM
Dacko :baba:
Mislila sam na ljude kojima ne kazem da sam bila na Čigoti, da sad ne jedem slatkise, pa onda oni zagledaju i kaze "da, vidi se".
Nego ono stetnes nekoga posle x vremena i oni ti kazu "bas si smrsala" :lol: moja kuma je smrala 10ak kg i svi koji je sretnu joj dijele komplimente. Mislim da je cifra kljucna :lol:

A sad :bighug: za zracis ::love32:
A sinovi da ih nema, trebalo bi ih izmisliti :girl_in_love:

Ne znam koliko godina ima tvoja kuma, ali ja sve neke svoje koje su smrsale 10kg a pri tome jos uvek nisu u nekoj ideali kad vidim nekako mi lose i izmuceno u licu izgledaju i nekako mi se cini da i kad kazesm super si smrsala, da se primeti ta kiselkost u pogledu....do 40-te to sve prolazi, posle toga je bas tesko naci pravi balans.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Dacko

Vraćam se opet među zastupnike vežbanja, posle onog malog razočaranja usled prevelikih očekivanja. Razlog su opet pantalone, i da, one iste.  :girl_haha: Naime, jutros sam ih obukla pošto ću kasnije u njima na trening i mada u njima izgledam baš kao i prošle godine, definitivno nije isti osećaj kad se u njima sedi - ništa me ne steže i ništa se ne preliva. :sreca:

Lani

Eto vidiš. :clap:

Ja da iskoristim kad je već dignuta tema da prijavim da sam smršala 4 kg od kraja marta. Vidim i ja po nekim pantalonama, imam nekoliko pari koje su mi onako skroz baš uz nogu i čim nijedne od njih više ne zatežu, znam da sam na dobrom putu.  :clap:

Dacko

Svaka čast! :clap: Baš si brzo to skinula.

emge

Bravo Lani :clap: Bravo Dacko :clap:

Ja šétam i radim Stačkinu šetnju u kući :)

Lani

Hvala devojke.  :kiss1:
Sad mi je samo frka da ne posrnem na odmoru, ali daću sve od sebe da ne bude tako. :pioneer: Posebno što nam planiram aktivan odmor, pa ako ponekad malo i zgrešim, neutralisaću šetnjama.

Glitter

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vila

:clap: :clap: bravo, devojke :kiss1:

Ja sad idem redovnona fit step, i planiram da ne prestajem uopšte više :girl_haha:
dijeta bar tri meseca, za dalje videćemo, ali vežbe ne smem da prekidam, to je jasno.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.