Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

bubi

Dacko

I petnaesti dan gotov. :diva:
Nažalost, nije u pitanju neki moj jak karakter (inače ne bi ni bilo tog salceta koje skidam) koliko ponos i želja da ispunim ono što sam obećala, a pre svega da dam primer sinu da se obaveze ne odlažu i ne preskaču, baš kao što ni on to ne radi (jer mu ne bih ni dozvolila) pa bih prosto ispala licemer da sad kažem kako mi je ovo preteško i kako me mrzi... bar dok ne istekne taj jedan mesec koliko sam se zarekla da ću vežbati. :girl_haha:

linga

bravo Dacko!
Ja sam na telefonu instalirala neku aplikaciju za vezbanje od 7 minuta. Probala jednom ucinilo mi se tesko, i kao drugi dan cu  :rofl: Kad mi je napisalo da je proslo mesec dana a i citajuci kako je Dacko karakter, jutros sam opet pocela  :girl_in_love: :rofl:

Dacko

16. dan gotov.
Plus strana: nisam imala nikakve simptome PMS-a osim blage naduvenosti, izostao je bol u stomaku koji me obično muči.
Minus: Ali da ga je i bilo, teško da bih ga primetila uz bol u potkolenicama.

emge

Google Fit kaže danas 8km šetnje, ali 3 ipo sata  :lol:

Vockica

Bravo...sve citam u nadi da cu se pokrenuti...predjem i ja po par km u toku dana li to ne racunam...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Zumbulica

Sad sam i ja proverila na Planplusu, juce smo prepesacile u gradu popodne oko 5 km  :crazy: i u lokalu prepodne jos dva-tri  :think:

emge

oćete da kažete da je ovo moje truba, a :baba: :lol:

Zumbulica

Quote from: emge on April 17, 2016, 08:50:49 AM
oćete da kažete da je ovo moje truba, a :baba: :lol:
Ma ne  :lol: Hocu da kazem da sam se juce bas nasetala, a ipak nisam znala da je toliko u kilometrima ...

Zumbulica

Gledam dalje  :girl_haha: do Maksija imam 333 metra, nije ni to malo .....

emge

Moja tura je juče bila od Hilandarske do skupštine sa Markom, pa posle odatle Brankovog mosta, pa do Konaka knjeginje Ljubice, pa krug po Kališu, pa odatle na Taš, pa sa Taša do Hilandarske.... uz stajanja, kafe... elem meni je najbitnije da su se djeca navikla na toliku šetnju (istina imali su trotinete, ali Marta je još i trčala).

Inače volim da šétam uveče, brži tempo, po NBg - začas ubodeš 6-7km :girl_haha:

Zumbulica

Ja bih rado svaki dan tako, a Beograd je juce bio posebno lep i živ  :girl_sigh: I mi smo stajale dva puta, u Meku i u poslasticarnici, pesacile po radnjama (to ne racunam, ali smo itako ubile skupa makar jedan km  :lol:)

emge

juče kroz Čika Ljubinu sam se osjećala da sam ušla u prevoz :lol: gužva ljudi i moraš da pratiš tempo inače te preskači, stvara se čep :lol: :girl_in_love:

Glitter

sledece nedelje krecem na moj pilates, prosle nedelje sam pesacila 5 km ukupno pa sam mislila da cu da lipsem :crazy: