Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Dacko, Linga, bravo! Ja se stvarno divim disciplini i volji koju imate :respect:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Znam da sam dosadna sa pokušajima da nahvatam još neku drugaricu da vežba sa mnom, ali možda se neko i upeca.  :girl_haha: Danas smo imale baš težak trening i neverovatno mi je da sam pohvatala neku koreografiju koja mi se pre desetak dana činila apsolutno neizvodljivom, tek odjednom više nisam bila nekoordinisana i telo je samo hvatalo ritam i kombinovalo već unapred navežbane pokrete tako da se prirodno nadovezuju. Poenta je da ako sam to mogla da savladam ja, večiti begunac sa časova fizičkog, može baš svako, ili kako je mene Boris motivisao: onaj ko danas odvežba samo pet minuta, sutra će moći šest, preksutra sedam, pa i ako mu bude trebalo nekoliko meseci da savlada ceo trening, opet će za godinu dana napredovati stoput više nego onaj ko za to vreme ništa nije radio i nije još ni počeo da trenira. S tim što je u društvu neuporedivo lakše: mnogo sam se mučila proletos sa onim Džilijeninim kućnim treninzima, a ovi na koje sada idem zapravo su fizički teži, ali su zato psihološki mnogo prijatniji, brže prođe vreme, ne moraš sam sebe da motivišeš, i imaš s kim da proćaskaš u pauzi ili makar da razmeniš saučesnički pogled, a i to mnogo znači.

AnaK

Ja te uredno čitam, i divim se, i čekam da mi klikne  :-[
Janko 23.7.2002.

stacka

Ja vezbam, Dacko, one moje vezbice i dalje, ne odustajem :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Koje behu tvoje? One mile walk ili nešto drugo? I bravo za neodustajanje! :clap:

stacka

Da, te.
Pocela sam sa 15minutnim vezbama, sad radim one od 30 min, kad dodjem do 45 smatracu da sam carica :lol: :lol: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Super, one skroz podižu i raspoloženje a ne samo kondiciju.
Jedino što meni ne bi delovale za mršavljenje, previše sam mekanih delova nataložila pa moram da ih se otarasim surovijim metodama. :lol:

prevodilica

I ja te redovno citam, da od citanja moze da se smrsa, do sad bih bila devojka iz Etiopije :rofl:

disco2000

Zumbulica

Dacko  :clap: I za sirenje entuzijazma  :bighug: :girl_haha:
Mogla bih da vidim sta imam u blizini  :think: mada nikad nisam bila tip za te organizovane vezbe. Ali eto koliko sam sugestibilna  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Dacko

Quote from: stacka on January 05, 2017, 08:21:27 AM
a sad radim ove
https://www.youtube.com/watch?v=l5uilZNoaAU
Kupila sam cak i tegove :diva: :lol:
Za ovu strong varijantu s tegovima nisam znala, ona jeste i za mršavljenje i dosta je teža od obične, tako da jesi  :diva: :kiss1:

linga

Bravo Stacka!
Zumbi, probaj, mozda se iznenadis.

ja trenutno ne idem na vezbe, boli me leva ruka mnogo, i to iz lakta :( a na poslu nikako da mi zamene knjižicu. I mnogo me to nervira  :crycry: