Main Menu

Dermatolog- potrebna preporuka

Started by lakalut, March 10, 2010, 01:46:45 PM

Previous topic - Next topic

lakalut

Treba mi preporuka za dermatologa, ali za problem sa kozom lica.
Ako neko ima pozitivno iskustvo, pa da preporuci, idealno bi bilo privatno...
Vec godinu i po imam "nesto" po obrazima, (crvene pecate kao da sam cedila bubuljice), sve sam se nadala da ce proci samo od sebe, da mozda ima veze sa trudnocom i sl, al odneo vrag salu, izgledam vec bolesno  :crycry:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Pepi

MM i ja smo išli u Kotodermu, kod različitih lekara, oni pregledaju lice, i na osnovu stanja kože odrede terapiju. Sve kreme, tonike i gelove prave sami, i imaju pristojne cene. Sam pregled je besplatan. Jedini je problem što se zakazivanje vrši samo subotom, za sledeću nedelju, i mnoooogo je teško dobiti i vezu, a tek termin  :crazy:
Iz tog razloga smo prestali da idemo, mada mm generalno ima potrebu jer ima problematičnu kožu.

Lani

Pratim temu sa zanimanjem.
Meni koža tako poludi  :crazy: (dobije crvene pečate) u toku zime.

lakalut

Quote from: Pepi on March 10, 2010, 02:02:54 PM
MM i ja smo išli u Kotodermu, kod različitih lekara, oni pregledaju lice, i na osnovu stanja kože odrede terapiju. Sve kreme, tonike i gelove prave sami, i imaju pristojne cene. Sam pregled je besplatan. Jedini je problem što se zakazivanje vrši samo subotom, za sledeću nedelju, i mnoooogo je teško dobiti i vezu, a tek termin  :crazy:
Iz tog razloga smo prestali da idemo, mada mm generalno ima potrebu jer ima problematičnu kožu.

Ih, pa dok bi se uskladili moji raspolozivi slobodni termini i njihovi, zakazali bi mi za dogodine :crazy: Steta...
Lani, i meni je preko zime izrazenije, al i letos je bilo prisutno...

AnaK

Ja imam da preporučim jednog lekara, ali je on baš stručan za mladalačke probleme. Verujem da bi bio OK i za tvoje. Ako ne iskrsne neko sigurno odličan, dajem kontakt.

Ja sam puno lepih stvari čula i o nekoj (državnoj) ambulanti u Avalskoj, valjda. Ali ne znam detalje.
Janko 23.7.2002.

lakalut

AnaK, hvala!  ;)Verujem da bi tako nesto trebalo da je ok, posalji mi kontakt, ili tako nesto...

AnaK

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam o ovima cula samo reci hvale :good:

maripoza

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Davno sam išla, u trudnoći još, i znam da pregled nije bio jeftin, ali uopšte nemam red veličine koliko bi to sada moglo da bude :-[ Mislim da je moj brat išao relativno skoro, pitaću ga da li se seća.
Janko 23.7.2002.

lakalut

Hvala, zvacu da se raspitam! O njima nista nisam cula, osim sto pamtim reklamu koja se besomucno vrtela na npr radiju Studio B. Zakazuje se bas kod pomenutog  dr Dobrivoja, ili ima da se bira?

AnaK

Ja mislim da je on vlasnik i jedini lekar, bar je tako bilo pre par godina.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

lilit_depp

meni treba dermatolog za kozu glave (jezivo suva) i da proverim da li mi je zuta tackica na noktu (prst na nozi) kandida ili staracke pege. :lol:
ima li neko preporuku?
L, L, K

AnaK

Nemoj da me držiš za reč, ali čini mi se da sam negde pročitala da je moguće uraditi bris nokta  :ces:
Janko 23.7.2002.

lilit_depp

Provericu. Hvala na informaciji. Al mora onda neko da mi kaze sta da radim ako je kandida. Tj. da li ima nesto drugo sto moze da se radi a ne visemesecno mazanje kremom.  :crycry:
L, L, K