Main Menu

Dermatolog- potrebna preporuka

Started by lakalut, March 10, 2010, 01:46:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Dok ne odeš kako bi bilo da probaš Atopik krem sa 10% uree.

Lani

Znam da Eucerin ima neku takvu.  :think:
Sad čitam temu, lakalut je dojila kad je bila kod dr, verovatno ni meni ne bi onda mogli da daju neku konkrentu terapiju zbog dojenja.

cici

Probaj neku od te dve, meni je Atopik zakon.Čak je i za ekcem kod dece odličan, samo onaj sa 5%.

Lani

:kiss1:
Nje ima po apotekama pretpostavljam?

cici

Glitter

ja moram da probam tu kremu...moj pecat na nozi je poceo da boli na ovom vremenu

cici

Nama je stvarno super. Sofiji po ovom vremenu, a nadala sam se da smo prevazišli :crycry: koža bude suva do preutanja pa se češe i napravi rane.Za par dana intenzivnijeg mazanja sredimo stvar.

Lani

Ma ja ću da odlepim više. :crazy: Kako sam prešla tridesetu, tako je koža počela da mi burno reaguje na sve i svašta. I ranije je bila osetljiva ali ovo sad nije normalno. Vetar, sušenje kose fenom pa taj vreo vazduh od fena :crazy:, stres, verovatno i neka hrana... od svega toga mi se zacrveni najstrašnije. Da poludiš.  :hm:

cici

A ja sam se nadala da će da joj se smiri :crycry:
Prošle zime nije bilo loše ali sad počinje da bude grozno.

lakalut

Lani, probaj sa Cicinom kremicom, ako ne idena bolje vidi sa dr..

Meni je lice dosta bolje, ali ekstremne vrucine i hladnoce ne podnosi najbolje. Tekstura mi se popravila, ali ima crvenila jos uvek, mada manje.

I ova "dojiljska" terapija nije bas bzv ;),
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

AnaK

Ja sam potpuno zaboravila da imamo ovu temu :girl_wacko: našao mi je google  :girl_haha: Videh preporuku za DrZečevića, zvaću sutra. Vidim nešto su se pokarabasili u toj ordinaciji, piše na sajtu:
Od 27. septembra ordinacija Dermatim ne radi u istom sastavu. Prof. Radoš Zečević, doc. dr Lidija Kandolf Sekulović i dr Željko Mijušković neće obavljati preglede u prostorijama u ulici Kralja Petra 71a. Ovaj sajt nema nikakve veze sa ordinacijom u ulici Kralja Petra u Beogradu. Vaše preglede, konsultacije i intervencije možete zakazati na telefon 066/9264374 od 10-18 h ili putem e-maila info@dermatim.com
Janko 23.7.2002.

Dada

To je odavno, ima 2 godine, najmanje :hm: On je nacelnik na VMA, ja sam isla tamo na kontrolu.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Zvaću sutra na ovaj broj, pa ću videti kod od njih radi, i gde su sada...  :flower:
Janko 23.7.2002.

Dada

Kad sam pitala ove moje veze preporucili su mi neku dr Djurisic, ne znam da li je jos tamo.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

vojka

za privatno, cula sam dobre preporuke, za ord u deligradskoj
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012