Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Emge :lol:
Gledala sam ovaj moj izvestaj, nigde se ne pominje ta tvoja oznaka. Verovatno zato sto meni protok nije bio dobar pa sad pijem Aspirin :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ma nemam ni ja to na nalazima iz prošle trudnoće, već lijepo piše protok toliki i toliki (što naravno isto nisam shvatala, ali izgledalo mi je OK).
Šta mu bi da mijenja oznake :lol:

Glitter

pa da te zbuni  :rofl: zna on s kim ima posla  :D

emge

bubi

Quote from: Deda on January 14, 2010, 03:15:02 PM
Jok ja, bubi mi je omiljena trudnica no nisam htela da napisem  jer volim i vas ostale  :girl_blum:
A vi odma'cetvrtak...
Zbog vas cu da zatrudnim  :crazy:

:kiss1: :bighug:

saska  :flower:
posto sam skoro magistrirala na amniocentezi,evo par stvari koje su meni dr objasnili.
kad se radi amniocenteza preporucljivo je da to bude najranije 17 nedelje-20 nedelje.
elem kad je radis npr.u 19.nedelji celije ce brze sazreti a samim tim i rezultati ce biti gotovi pre.
ja sam je ovaj put radila u 18+3 dana i bili su gotovi za dve nedelje.
ako se radi ranije pre 17.nedelje moze ponekad da se desi da celije ne sazriju i mora se ponovo raditi.

stacka super za rezultate.

Maki

Ja sam u pocetku uporedjivala oznake iz prve i ove trudnoce i odustala jer sam se nacisto istripovala.A ionako ne znam sta je sta.
Dedo, samo napred.Sta bi ti falilo.

Xe

Svratila sam samo da proverim borjno stanje, cestitam devojkama na rezultatima i podrzim Dedu i kompaniju  :flower:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Saska

hvala na informacijama bubi :flower:

Deda

Quote from: Xe on January 16, 2010, 01:06:29 PM
Svratila sam samo da proverim borjno stanje, cestitam devojkama na rezultatima i podrzim Dedu i kompaniju  :flower:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:sissyfight: :zene:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

rafa

saska, marty, emge, stacka, bubi, maki  :bighug:

Dedo, go go go  :rofl: :clapping: :clapping: :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

emge

rafa

Quote from: emge on January 16, 2010, 02:48:23 PM
Marty dva puta :burko:

:rofl:

Santica se nikad ne zaboravlja.  :rofl:

Mislim maki, pisem marty.  :-\
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Maki

Jao zene, mene uhvatilo neko ludilo da sam sve pozaboravljala oko bebe.Pa mi neka frka od porodjaja.Ma strasno sam se istripovala.Da mi je prvi put pa da razumem,ali ovako.....Jel se to i vama desava ponekad?

emge

Maki, samo ti se čini :)
Vidjećeš da sve znaš. A i šta ima oko beba? Malo jede , malo spava, malo presvlačiš i eto...
Mislim, makar na početku. Posle postaju zeznuti :D

Deda

Ej trudnjace, 2.porodjaj  ne moze da se uporedi sa prvim koliko je lakse. Naravno , ima izuzetaka ali obicno je ovako .
Kad sam se 2.put porodila , kazala sam- I to je to ? Pa ovo ne moze da se poredi sa 1.porodjajem...a one sve u glas(dr, sestre)- A tek treceeeee, neces da osetis  :rofl:
Tako da ne frkisete , bice sve u redu i mnogo lakse i brze...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006