Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Kolika devojka!!!!! :love32:
Dobrovoljac,ponuda prihvacena. :bighug:

Elanor

znaci, jos si tu :)

ja sam prvi put kontrakcije prepoznavala samo kao bol, ali ne kao bol koji sevne - ipak traje neko vreme.
mozda ti samo telo kaze da treba da odmoris
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Meni su kontrakcije bile ovako kako opisuje stacka.
Maki, obavezno da nas obaveštavaš i sad dok si još tu kako ti je a i posle kad odeš u porodilište.  ;)

stacka

Quote from: stacka on January 04, 2010, 01:35:35 PM
Dobijanje kg u trudnoci

Danas smo usli u 6. mesec i ne da odstupam od ove tabele nego strasno :crycry: A dobro sam se drzala do skoro :crazy:

Znaci, u 23-oj nedelji +8 kg, za 10 dana cak dva :wall:
Ali dzaba kukam, sama sam kriva. Od danas se vracam starom rezimu, slatkisi cao, vecera cao  :girl_cray:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

ja sam na +2 za sad, bar tako kaže moj on-line računač kg, ali uz veeeeliko vođenje računa šta jedem. Ako mi se otkači dizna, odo' ja  :crazy:

Deda

Stacka, moras malo da veceras, izbaci slatkise i beli hleb a li moras nesto da uzmes uvece
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Dedo, mislim na klopu posle 8 uvece, ovi praznici u decembru i januaru su me skroz poremetili, klopala sam i kad treba i kad ne treba, pa tako i nastavila i kad su prosli :crazy: ali se valjda to u prvim mesecima mnogo ne lepi pa se ja opustila skroz na skroz.
Sreca pa su mi jos zive slike od trudnoce sa Aleksom i koliki sam tenk tada bila *sa njim sam u ovom periodu imala vec +13 :-[ * pa ce mi valjda doci iz doopeta u glavu da ne napravim takvu gresku ponovo.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Moraš da večeraš, meni je dijetolog rekla da je za organizam loše da nema večeru.

Treba ovo što Deda kaže, ali i meni teško ide :'(
Mršaćemo zajedno :bighug:

aleks

ja sam trudnocu iskoristila da jedem do raspadanja. meni to nekako bio super izgovor  :-[
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

bubi

ja samo da vas pozdravim.
evo me na poslu,a kod kuce vas citam na mobilnom ali ne postoji opcija da pisem.
elem ja sam hvala Bogu sa kilazom stala.
cak imam 1kg manje nego prosli mesec.
sad sam na +14 kg i nadam se da do kraja necu jos mnogo dobiti.
:bighug:

Deda

Naravno da si na poslu  :lol:
Ima , ima opcija sigurno....kad ima na mom tel...mora da ima i na tvom
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Quote from: emge on February 03, 2010, 08:54:20 AM
Moraš da večeraš, meni je dijetolog rekla da je za organizam loše da nema večeru.

Treba ovo što Deda kaže, ali i meni teško ide :'(
Mršaćemo zajedno :bighug:
Citas li ti sta ja pisem :ljut: :lol: Veceracu, samo ne posle 8 uvece. Ja hleb skoro i ne jedem, ali slatkise (pre svega) i ostale zayebanice od testenina nekoliko puta u toku nedelje... to cemo da menjamo.

Quote from: aleksandra-l on February 03, 2010, 08:54:26 AM
ja sam trudnocu iskoristila da jedem do raspadanja. meni to nekako bio super izgovor  :-[
Santice draga ali ti si mrsava, verujem da si izgledala kao da si pojela malo vecu loptu, meni je islo do petog meseca samo u stomak, a sad je krenulo i dupe i butine :crycry:
Jos kad pomislim na oticanje pred kraj trudnoce... qq :crazy: :rofl:

Quote from: bubi on February 03, 2010, 09:08:01 AM
ja samo da vas pozdravim.
evo me na poslu,a kod kuce vas citam na mobilnom ali ne postoji opcija da pisem.
elem ja sam hvala Bogu sa kilazom stala.
cak imam 1kg manje nego prosli mesec.
sad sam na +14 kg i nadam se da do kraja necu jos mnogo dobiti.
:bighug:

Bubi, super si, 14 kg je odlicno sto se mene tice, do kraja da nabacis jos 3-4, ma milina. Pola ode na porodjaju, brzo ces ti to da povratis.
A kako ne mozes da pises sa moba, mi svi ostali mozemo :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Quote from: aleksandra-l on February 03, 2010, 08:54:26 AM

Jao, isto. Čudom se čudim kako sam uz takvo ponašanje se ugojila "samo" 16 kg.
Nisam imala mučnine, malo me u 2. polovini trudnoće mučila gorušica ali bila sam uvek u formi da jedem.

emge

I ja koristim trudnoću da jedem sve :-[ Tu mislim na normalno spremljene ručkove, čorbe, pomalo pavlakice i tako to :D

Ali se sad trudim da ukinem slatkiše. I mislim da bez slatkiša neću biti kao tenk.

A, Stačka, na porodjaju se izgubi SAMO 7 kg :crycry:

stacka

To je individualno. Ja sam do momenta kada sam izasla iz bolnice izgubila 12 kg. E sad, jesam ja bila nedelju dana tamo, ali sumnjam da mi je otislo na porodjaju 7 i za ostalih nedelju dana cak 5, sanse nema.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.