Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja sam na porođaju izgubila 11, ali sam onda onih preostalih 5 vukla do povratka na posao.  :crazy:

emge

Ja sam izgubila 7. Ali nisam bila otečena uopšte, pa možda zato samo 7.

A i vjerujem da si za 7 dana bolničke hrane izgubila još koji kg pride.

aleks

Quote from: Lani on February 03, 2010, 09:56:03 AM
Ja sam na porođaju izgubila 11, ali sam onda onih preostalih 5 vukla do povratka na posao.  :crazy:

isto  :hm: na porodjaju 10, a preostalih 4 vukla jos godinu i po dana.
Mislila sam da zene koje brzo izgube kg posle porodjaja lazu :crazy:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Quote from: emge on February 03, 2010, 10:01:34 AM
A i vjerujem da si za 7 dana bolničke hrane izgubila još koji kg pride.

Koje crne bolnicke hrane? Nju sam jela samo prvih dan i po :-[
Ti mislis da mi nisu doturali sta su mogli za to vreme? :lol: Boze, stvarno sam grozna bila u prvoj trudnoci i nakon porodjaja sto se klope tice, sad kad se setim :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

Ma, ja sam se gojila i posle porođaja, ono kad se zarobiš u kuću na neko vreme, pa neredovno spavaš, pa nervoza i sl., pa kao jedem da bih imala mleka i tako neosetno odo' ja u nebesa. A ne treba mi mnogo  :girl_cray:

Iva

Ja kao Saska, nagojila sam se posle porodjaja a iz bolnice izasla sa 3 kg vise nego pre trudnoce. U prvih godinu dana posle porodjaja sam dodala 10 kg.  :crycry: Jos uvek mucim muku sa kg, ali sam sad u fazi skidanja da spremno docekam sledecu.  :girl_smile:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Maki

Ja sam iz bolnice prvi put izasla sa svih 14 manje.Ali bila sam tamo mesec dana i od stresa sam za prva dva,tri dana izgubila sve sto sam dobila u trudnoci.
Zato sam posle vratila oko 4-5 kojih nisam mogla da se resim dve godine.
Sad sam se ugojila 10 i nadam se da se posle porodjaja necu nagojiti,jer sam toliko zeljna hrane da ne mogu da vam opisem.Ne pamtim kad sam se ljudski najela.

Lani

Joj Maki  :bighug:
Sve će to da ode na porođaju.

Glitter

izasla sam iz bolnice sa -10. onih 5 odozgo sto sam imala se taman lepo rasporedilo  :diva:

Tchi

sad sam se merila, od porodjaja do sada smrsala 25 kg, jos 6 i na staroj kilazi

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Tchi

Maki

Tchi kako si uspela da smaknes 25 kila za manje od godinu dana :o
Svaka cast zenska.

Saska

Maki, stigla ti do termina  :clap: :clap: :clap: