Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

bubi

dobar jutar drage moje.
ja sam uspela da se prehladim.i to izgleda u ponedeljak kad sam bila na kontroli.
ja se lepo skinula i onako golisava cekala dr jedno 5min (jer su joj upali neki majstori).

stacka

Bubi :bighug: i ja sam zaribala uz Aleksu. Boli me grlo i curi mi nos :crycry: Sto ti kazes znam i kad sam se sredila, ali sad mi je kasno. Pijem cajeve i vitamin C i nadam se da ce brzo da prodje.

Maki :love32: meni je Olga prelepo ime, cak sam ga stavila i na spisak potencijalnih ali se Itacki ne svidja... kaze isto sto i TM.  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Maki

Bubi i Stacka, ako vas boli grlo odlicne su pastile od propolisa sa vitaminom c.Naravno dozvoljene su trudnicama.Mene su spasile kad sam se dva puta prehladila i grlo mi zaribalo dok sam radila.
A sto se tice imena - kod nas u kuci je demokratija - vladaju zene! :lol:

Saska

bila sam danas sa mojoj cerkom u sopingu i naletela u Njujorkeru na fine prolecne pantalone, nisu trudnicke, ali imaju gumu umesto pojasa, pa ce posluziti - u sportskom su fazonu. Uzela sam krem i tamno sive (nisam videla druge boje), cena 2360.

emge

Vratila sam se sa UZ-a. Dečko ima pola kilograma :love32:
Čita doktorka mjere, ja kažem sve ko Marta, sa malom razlikom između nogu, a doktorka će na to:"uopšte nije mala" :girl_haha:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

stacka

:lol: :lol: :lol:
:kiss1: za tebe i vejikog decka
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Ja vec vise od dve nedelje kasnim sa odlaskom u laboratorije :nokti2:

Saska

Ma polako, marty otici ces. Jesi li kontrolisala antitela ponovo?

Emge, super :), ja znam gde su mi papiri iz prethodnih trudnoca, ali ih namerno ne vadim, izbegavam poredjenje :)

Zakazala sam 4D za 2 nedelje-3. mart

stacka

Ja nisam kontrolisala krvnu sliku od 24.12.  :crazy:
Prosli put mi je bila odlicna, kaze drka ne mora na 4 nedelje moze i na 6 ako je bila dobra... samo je sad proslo malo vise od 6 a ja nikako da se nakanim
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

stacka, polako, ovde se krvna slika kontrolise jednom u trudnoci - kad prvi put odes kod doktora, i to je sve
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Kasnim dve nedelje i sa antitelima i sa KS :nokti2: trebalo je da proveim da li se Hg popeo iznad 98 :lol: Jadna Petra :(

emge

Saška, nisam uporedjivala, nego mi je ostalo u pamćenju, odnosi izmedju mjera butne kosti, glave i obima stomaka.
Ja sam frik, pa sve pamtim :lol:

Saska

Quote from: emge on February 18, 2010, 10:23:40 AM
Saška, nisam uporedjivala, nego mi je ostalo u pamćenju, odnosi izmedju mjera butne kosti, glave i obima stomaka.
Ja sam frik, pa sve pamtim :lol:

svaka cast, ja se ne secam mera ni od pre 2 nedelje

stacka

Quote from: Elanor on February 18, 2010, 10:07:14 AM
stacka, polako, ovde se krvna slika kontrolise jednom u trudnoci - kad prvi put odes kod doktora, i to je sve

Sto ne znaci da je dobro. :)
Meni je sa Aleksom krva slika bila savrsena na pocetku trudnoce ali kako sam usla u peti mesec katastrofa. Drka nije mogla da veruje koliko je opala u roku od mesec dana.
Mada, vidim da je ona dosta opustenija sada nego kada sam bila sa A. trudna pa sam i ja samim tim.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.