Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Quote from: Marty Maraskino on April 28, 2010, 02:21:11 PM
Onaj posle porodjaja :nokti2: na taj sve zaboravimo :nokti2:

Ha.U pravu si.Mazala sam se 9 meseci kao sasava,a sad sam srecna ako se istusiram.Prosla sam bez strija oba puta, ali mi se stomak tako oklembeso sada da mi dodje da se ubijem.
Jelte, jel moze neka dijetica dok se doji?Nista drasticno,ali sam se ugojila posle porodjaja jer konacno jedem.

Gost51

napomenuste me
nestalo mi je mazalice
nemam strije na stomaku, ali imam poneku na butinama i grudima, mada nisu tako strasne

AnaK

Maki, ne bi trebalo dijetu. Samo umerena ishrana, što zdravija, što manje stvari koje se lepe  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Da, potpuno izbaci grickalice, slatkiše... hleb svedi na minimum.
Sve to ne doprinosi kvalitetu mleka a tebi će značiti jer ćeš sigurno nešto uspeti tako da skineš.

Mene hvata frka od tog postporođajnog gojenja. Po ceo dan u kući se vrtiš, ako dojiš svi te nutkaju jedi, jedi...  :nokti2:

Gost51

Gost51

Quote from: Lani on April 28, 2010, 04:00:02 PM
Da, potpuno izbaci grickalice, slatkiše... hleb svedi na minimum.
Sve to ne doprinosi kvalitetu mleka a tebi će značiti jer ćeš sigurno nešto uspeti tako da skineš.

Mene hvata frka od tog postporođajnog gojenja. Po ceo dan u kući se vrtiš, ako dojiš svi te nutkaju jedi, jedi...  :nokti2:
posle porodjaja uzas, uzas :wall:

ja skoro i ne jedem hljeb sada
imam malo mjesta u stomaku, pa ga punim necim drugim

Summer

Quote from: Marty Maraskino on April 28, 2010, 02:21:11 PM
Onaj posle porodjaja :nokti2: na taj sve zaboravimo :nokti2:

Meni se nakon druge trudnoce pojavile 2 ogromne, na stomaku, mesec dana nakon porodjaja :ljut: Naravno da nisam mazala taj 10. mesec, a izgleda da treba  ;D

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Dobro ste sad to pomenule. Ja sam prvih mesec dana posle porođaja bila u nekoj šiz fazi, na mazanje nisam ni pomišljala.  :crazy:

emge

Bila sam na pregledu, sve super, grlić i tako to.

Pogledala me i na UZ, i dalje smo karlično - sad malko dijagonalno :crazy:
Dečko ima oko 2kg :love32:

Uzela sam uput za UZ na Zvezdari. Da li to može da se zakaže telefonom?

Lani

Veliki dečko.  :love32: Okrenuće se on, ima još vremena.  :)

emge

Ima Lani, još dvije nedelje nade. Posle je sve manje vjerovatno....

Kaže mi Dr da u Višegradskoj kod karličnog rade CR, a u Frontu ne.
Ja da sam sad pred porođaj, ne znam da li bih tražila CR - ipak je to operacija.

Lani

Jao ja sam generalno izričito protiv unapred dogovorenih CR, ali opet mi je to manje mučenje od karličnog porođaja... I za mamu i za bebu.
Mislila sam da ima fore do 36. nedelje da se okrene.  :(

aleks

deckic  :love32:
i ja mislim da ima vremena, cula sam par prica da se beba tek pred kraj okrenula.

ni ja nemam bas neki stav prema carskom, ne znam sta bih izabrala. Mada mislim da ovde ne moze da se bira...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Lani, s' obzirom da sam drugorotka sledeće 2-3 nedelje se opušteno čeka da se beba namjesti.
Posle 36. nedelje je vjerovatnoća manja, ali ja nešto mislim da će se ovaj mali ipak okrenuti kako treba :)

disco2000

Ja nemam pojma u koje cu porodiliste :( u slucaju karlicne prezentacije verovatno u ono gde ce biti CR...