Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Summer

Saska, kondicija koja ti treba za te trudnicke vezbe je apsolutno zanemarljiva. Minimalan napor, ispravi vrste, savij prste, ma nista. Ako uklopis  termin, idi obavezno.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

emge

Nisu mi tražili uput, a i nisam vidjela na tim vježbama da treba fizička kondicija, prije psihička :D
Kad krenu odredjeni  tip disanja po 10 min bez prestanka.

Lani

Jao da, umoriš se od silnog disanja najviše.

Ja ću otići par puta u Gradsku kad budem u 8. mesecu i to je to. Sve ja to imam negde u glavi (a i zapisano u kompjuteru kao prava štreberka  :lol:), samo da se podsetim.

Sinoć sam čini mi se prvi put osetila ovog malog da štuca.  :girl_haha: :love32: Najviše mi je na to ličilo. Inače se vrti vrti do besvesti, već mi se vide izbočine na stomaku kad se nekako posebno namesti ili jače šutne.
Šta li će da mi radi kad bude imao jedno 10x više grama nego sad... Nadrljala sam. :nokti2: :lol:

cici

:love32:
Mene je Sofija urnisala petama, sad mi je potpuno jasno što.I sad su joj špicaste :rofl:

Lani

Gost51

moja beba se bas nogata
toliko me udara po dnu stomaka
da u nekom trenutklu zamalo da se upiskim
i uopste nije bezbolno
cak nekad ne mogu da zaspim :crycry: :love32:

ja ne znam kako beba stuca  :think:

disco2000

Ritmicno lupkanje :)
Obozavam :love32:

Ja sam sinoc i nocas opet imala bolove, u dnu stomaka, kao da treba da dobijem :(

Gost51

disco2000

A znam i od cega je, stres i nerviranje :wall:

Deda

Trudnice, nisam vas dugo obilazila  :bighug:
Jedna moja komsinica  treba za mesec dana da rodi bebu a ima dete od 1,5 . I stalno mi preko ograde prica price svojih drugarica koje isto imaju malu decu sa malom razlikom i upste im nije tesko, organizovane su, deca spavaju i slusaju.
Ja slusam, slusam i juce joj kazem...."Lazu skotovi  :lol:"
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Gost51

sinu moje drugarice je prije dva dana bio prvi rodjendan
ovih dana treba da se porodi drugi put :crazy:
kad mi je rekla da je trudna drugi put, ja rekla "desava se, sve ce biti super"
ona meni "nije se desilo, ja sam tako htjela" :crazy:

stacka

Ja se iskreno divim osobama sa malom razlikom medju decom. Nikad ne bih mogla, nikad, bez zezanja. Moja keva je htela malu razliku izmedju mene i sestre, kad vidim slike i snimke... ne znam sta bih ja :crazy: Ja jedva cekam da se porodim da bih mogla i Aleksu malo da nosim, podignem... bas mi to nedostaje sve ovo vreme.
Mene par dana vec pice kontrakcije par sati u toku dana ali kapiram da su Brekston Hiksove, ne boli me nista.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

meni je super mala razlika, ko moze
ja ocito ne mogu

Deda

Quote from: Marty Maraskino on April 30, 2010, 09:35:20 AM
I, sta je odgovorila? :rofl:
Ne veruje mi  :crazy: , toliko je smotana jedva izdrzava i sa ovim jednim i to ima pomoc ogromnu. Najzesce je kad njoj moja sveki (preko plota naravno )pocne da prica kako to uopste nije tesko, a nije se penjala da proviri kod mene. Jos se prepricava njena anegdota kad A.doji (a on nikako nije hteo da ima jos nekog u sobi gde doji) a N.place da lezi samnom..a ona onako u prolazu "Jadna ti, pa sta ces sad da radis "  :blink:
Mislim, od jutros je ogovaram jer me ona i njen sin mnogo nerviraju  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006