Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Lani, nas dve uvek u isto vreme kod dra :girl_haha:
Ja idem sutra da otvorim porodiljsko i uzmem uput za porodiliste. Treba da dobijem uput za jos jednu KS, zakazem UZ i CTG, kod mene u DZ moze da se radi.
Jao, ko ce ustati u pola 6 :crazy:

Marty  :kiss1: :kiss1: izdrzi jos malo. Meni je grlic u 30oj nedelji bio uloziv za vrh prsta i malo razmeksan (spoljnje usce ili kako se vec zove, unutrasnje bilo skroz OK, nisam dobila nikakvu terapiju, samo savet da iskuliram malo)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

:girl_haha:

Idem sutra u dan kad nisu trudnice, samo po taj uput. Baš da vidim da li će neki babac da me pusti preko reda.  :crazy:

stacka

Ni mojoj nije sutra dan za trudnice, bio je danas. :girl_haha: Ja stvarno ne mogu da dolazim tamo u popodnevnu smenu i cekam od pola 1 do 6... jednom je bilo dosta :crazy:
Ovako lepo poranim i zavrsim sve do 8 - pola 9. Vec znam da nece da me puste ali to i ne ocekujem. Dovoljno ce biti da ne zvocaju sto sam dosla kad nije trudnicki dan :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Nama je petkom dan za trudnice. A komisija mi u četvrtak pa moram pre toga.
Ja ću da odem oko 5 pa ću se valjda promuvati da ne čekam baš dugo.

emge

Meni je u 20 i nekoj nedelji spoljno ušće bilo razmekšano i uloživo za vrh prsta, a unutrašnje čvrsto.
I dr je rekla da je to normalan nalaz za drugu trudnoću i da je sve OK.

Definitivno ne mirujem, već češće trčim za Martom :)

Prije dvije nedelje sam bila na pregledu, tad mi nije ništa rekla, samo je rekla da je sve super, da je stomak divno mekan i to je to.

Gost51

tjesite me sa tim vasim razmeksanim uscima :)

rafa

Gledam ove vase tikere, pa vidim da je vecina presla 30+ nedelja i tako mi uhhhhhh :girl_in_love: jedva cekam  :girl_in_love:

:bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Saska

ja od danas u osmom  :)

dr me jos nije pregledala ginekoloski, a kad malo bolje razmislim nisu ni ranije, dok nisam bila oko termina. Nemam pojma kakvo je stanje unutra

disco2000

Zaboravih sve cari ovih treskavica :rofl:

Saska

disco2000

Imam predavanje u cetvrtak, ako me uhvati bas tad :rofl: bice veselo...

Gost51

ja i ne pijem odavno nista protiv treskavice. tresem se samo na prazan zeludac.

stacka

Ja kupila papuce, sad mogu i da se poradjam :rofl:
Od danas na porodiljskom, dobila uput za porodiliste, za sutra zakazala UZ i dobila uput za CTG u Gradskoj jer se ovaj u DZ pokvario. :( Izgleda da me ceka noc lezanja tamo, ako se nesto nije promenilo u medjuvremenu. Mislila da odem danas tamo, ali cu ipak pomeriti za sutra, ovo vreme bas tesko, jedva se vucem :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: jackie on May 11, 2010, 10:00:05 AM
ja i ne pijem odavno nista protiv treskavice. tresem se samo na prazan zeludac.
Na koliko sati pijes? Kakav si raspored napravila?
Moram dobro da se organizujem, s obzirom na sjajan apetit...

Gost51

na 6 sati: 9h, 15h, 21h, 3h