Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Koji su termini u Gradskoj?

stacka

Svakog dana od 13:30 do 16 - 16:30
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lani

Toliko traje i u mom DZ.  :crazy:

stacka

Pa da, sta si ti mislila? :girl_haha:
Meni je ta tri sata uvek brzo prolazilo, a Slavica je bila super, ako neko nije bio taj dan raspolozen mogao je samo da leskari i slusa (cak i da drema :girl_haha: )
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Sat, sat i po plafon.
Ovo je kao da idem na neki izlet :crazy:

aleks

tri sata?  :o koliko traje taj kurs, par dana?
ovde je 5 puta po sat vremena i to jednom nedeljno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Quote from: Marty Maraskino on May 14, 2010, 10:05:25 AM
Sat, sat i po plafon.
Ovo je kao da idem na neki izlet :crazy:

vala bas, i ogladni covek za ta tri sata :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Ispravice me Interpreter i Summer ako gresim, ali sat - sat i po samo traje prica. A gde su vezbice za razmrdavanje, plus disanje, sva tri tipa :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Htedoh reci da cu da ponesem nesto, za svaki slucaj, ali ne znam da li biste mi verovale :lol: Onaj moj nece da mi veruje da traje tri sata :rofl1:

stacka

Quote from: aleksandra-l on May 14, 2010, 10:06:25 AM
tri sata?  :o koliko traje taj kurs, par dana?
ovde je 5 puta po sat vremena i to jednom nedeljno.

Nije to kurs, to su vezbe i uslovljavanje. Ja sam kao prvorotka krenula u 29oj nedelji, bilo je 2 puta nedeljno dok ne zagazis u deveti a posle toga tri puta nedeljno.
Ja kapiram da vama to zvuci preterano, ali nije.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Poenta je da kada dodjes tamo konacno u glavi bukvalno znas napamet sve. Meni je mnogo, bas mnogo znacilo. Sve vreme sam imala sliku Slavice koja nam prica sta i kako.

Marty, mogu i partneri da prisustvuju, ako ti ne bude verovao samo mu reci "Hoces sa mnom" :rofl1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: stacka on May 14, 2010, 10:07:10 AM
Ispravice me Interpreter i Summer ako gresim, ali sat - sat i po samo traje prica. A gde su vezbice za razmrdavanje, plus disanje, sva tri tipa :D
Jasno, ali svaki dan... A sta ako samo hocu da vezbam, necu da slusam istu pricu, jer moze da se dodje na pola?

edit: sad vidim, dolazi se dva puta nedeljno. Same biramo koji dani? :think:

stacka

Quote from: Marty Maraskino on May 14, 2010, 10:10:55 AM
Jasno, ali svaki dan... A sta ako samo hocu da vezbam, necu da slusam istu pricu, jer moze da se dodje na pola?

Stvarno ne znam. To bi morala da vidis sa Jasnom. Sa Slavicom bi se sigurno dogovorila, ali ja ne znam u kom je J. fazonu, nisam nikada bila kod nje. Videcu danas ako stignem da odem, pa makar da se dogovorim za neki termin u toku naredne nedelje.
Ja ne planiram da idem tamo vise od 2-3 puta... (mada i ako se organizujem jednom bice extra :lol: ) jer smatram da zaista nema potrebe, nije bas da totalno ne znam sta me ocekuje. Isla bih najvise zbog napinjanja, to nisam radila na vezbicama jer sam imala kontrakcije pa sam bila postedjena a na kraju sam zavrsila na odrzavanju... i naravno na porodjaju sam se spetljala :-[

EDIT: Sad videh tvoj edit pa da se nadovezem :lol:
Mislim da ne moze, jer su grupice formirane, ali kazem pitacu pa cu ti javiti. Meni je Slavica rekla da se bukvalno pojavim i kazem "Ja dosla" :lol: te cu to i da uradim.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Vazi :) vidi pa mi javi... i ja hocu da odem 2-3 puta...

Lani

Ja sam kao stacka prvi put, štreberski  ;D
Krenula od 27. nedelje, išla 2x nedeljno, prestala negde desetak dana pred porođaj, nisam više imala živaca ni za šta pa ni za to.  :crazy:

Prvi put ti bude čudno što traje tako dugo ali kad vidiš šta sve te vežbe sadrže, ni ne može da bude kraće. Kod babice kod koje sam ja išla nije moglo da se dolazi na pola ili sluša samo selektivno. Mada, bile su samo prvorotke, možda su ljudi generalno popustljiviji prema nama koje već znamo tu priču manje-više.