Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja sam se porodila 6 sati posle cepa :crazy:

stacka :bighug:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Još malo.  :girl_haha:
Kakve bre dve glave?  :crazy: :sissyfight:

Ništa nisam jela ceo dan,  :pleasantry: doručkovala u pola tri, i sad ne mogu da dišem. Kreten  :sissyfight:

stacka

Veki je isla na UZ nesto pred kraj trudnoce i ova joj ladno rekla da joj beba ima 2 glave :crazy: nije videla 2 srca, 4 ruke, 4 noge... uzas :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Iva

Kako se zove ta dr Popovac?

edit: sad sam se setila Mira Popovac je bila na mom porodjaju. Bila je ok.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Quote from: stacka on May 31, 2010, 03:14:38 PM
Veki je isla na UZ nesto pred kraj trudnoce i ova joj ladno rekla da joj beba ima 2 glave :crazy: nije videla 2 srca, 4 ruke, 4 noge... uzas :crazy:

:krsti:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stacka

Ma ja sam skapirala da se dzabe sad preslisavam koji je ok koji nije... daj Boze da se bebana strpi do srede, da me ponovo pregleda Bojovic a ako krene pre toga sta da se radi, bice kako bude. Ovako se samo nerviram bezveze.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Quote from: stacka on May 31, 2010, 08:25:04 AM
Imam pitanje za vas kojima je ispao KS cep pre porodjaja - da li vam je ispalo sve odjednom ili iz delova? Meni od subote kad je ispao do sada najveci deo povremeno ispadaju delovi i uopste ne znam da li to tako treba ili da ipak odem da me pogledaju u Gradskoj? :ces:
meni je sa Akijem ispao cep u 31+2.
sa Lukom nije ni ispao,ni pukao vodenjak,nista.
mogu dani i nedelje da prodju do porodjaja .
:kiss1:
Quote from: Saska on May 31, 2010, 10:51:30 AM
vadila sam jutros krv za proveru antitela, i samo jos da bude to ok i s tim sam zavrsila

da li je neko otvarao porodiljsko bez prethodnog tudnickog? interesuje me da li se u tom slucaju ide na komisiju?

ja sam otvorila s tim da trudnocu nisam ni vodila kod drzavnog dr.
odes i izvadis.
:hello:

Deda

Quote from: emge on May 31, 2010, 11:06:33 AM
Ja sam otvorila porodiljsko bez trudničkog. Nema nikakve komisije, samo dobiješ doznake iz DZ. Mora da se otvori 28 dana prije termina.
Ja nisam  :girl_haha:
Otvorila na dan porodjaja, niko nije pitao, ja radila, uzela malo odmor i eto ti  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

ova moja dr iz doma zdravlja je bas striktna po tom pitanju, mada termin je vrlo rastegljiv pojam  :)

Lani

Pa dobro, imaš prostora valjda od 28. do 45. dana pre termina da otvoriš porodiljsko.
Meni je na 4D dr napisao, pošto je beba naprednija da mi je termin 5 dana ranije, tj. 13. septembra. Ko će ga znati.  :)

Gde nam je stacka od jutros?

Margarita

meni je u drugoj trudnoci dr otvorila porodiljsko posle porodjaja :D  trebalo mi je da sastavim 6 meseci prijavljena u firmi, i bilo je tu negde oko termina
kad sam se porodila, mm je otisao kod nje, i otvorila mi je porodiljsko retroaktivno, par dana pre toga

AnaK

Ja se nadam da Stačka spava, pošto je budilnik kod bake & dede  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Saska

ne pricam za sebe, vec za zene koje otvore kasnije, posle tih 28 dana, kao sto pise Deda. bolje sto kasnije jer se od tog dana racuna onih 365 dana odsustva.
sa Minom sam otvorila 28 dana pre termina i prenela 5 dana, pa kad mi se zavrsilo porodiljsko ona nije imala ni 11 meseci punih.

emge

Dedo, to možeš jedino ako nisi državno ni išla. I pojaviš se dan pred porodjaj, pa ti ni ne urade ni UZ ni ništa, da vide koja si zaista nedelja :)