Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

cici

Lakše se kontroliše količina laka na regularnoj četkici.Mada, sve je to praksa.

janavi

ne, baš obrnuto
sa običnom četkicom uvek imam na noktu na nekim delovima više laka nego na drugim
ovako mi je ravnomernije

(liči mi na one 'naprave' za olakšavanje krečenja ;)  :-X :rofl: )
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

janavi

pa jasno, nisam ja profesionalni moler noktiju :turpija: :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

cici

Dada

Ja ne umijem da nalakiram nokte ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

lakse je obicnim lakom sa cetkicom naneti lak ravnomerno, nego ona fora, stisni-iscedi-razmazi  :D

janavi

ništa nema iscedi
samo klikneš odozgo, kao poklopac na patent olovci, i ono samo krene 'u četkicu'

Glitter

dmi

Quote from: Glitter on April 23, 2010, 09:10:49 PM
lakse je obicnim lakom sa cetkicom naneti lak ravnomerno, nego ona fora, stisni-iscedi-razmazi  :D

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Quote from: janavi on April 23, 2010, 09:21:18 PM
ništa nema iscedi
samo klikneš odozgo, kao poklopac na patent olovci, i ono samo krene 'u četkicu'

bas mi je drago da si zadovoljna, probaj i neki tamniji. super je za varijante kad se zuri.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

e ako si joj rekla :rofl:

hoću :clap:, videću ovaj vivid violet
ima svih ovih boja sa sajta http://www.essence.eu/us/products/nails/nail-polish/click-colour-nail-polish-pen.html

sviđa mi se ono nešto unutra što mućka
ja se sećam kad sam ja bila klinka u lakovima je uvek bila kuglica, sad to nisam videla ne pamtim  :lol:

jedino što je poskup, 4ml košta 350din
a njihov drugi, taj colour and go za brzo sušenje je 120din 5ml, al ne može i jare i pare  :turpija:

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

tri

a iskreno ni ova nema više od toliko, pošto ima jedno 20 koje su skoro istih  nijansi :P

AnaK

Možda da proširimo temu na gomilanje kozmetike, sećam se nekih slika sa Ana foruma... Sad ću da potražim. Menjaš naslov, il odvajaš?
Janko 23.7.2002.

janavi