Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Quote from: AnaK on May 28, 2010, 06:03:00 PM
Koliko imate lakova za nokte? Sad se šokirah  :blink:

http://frashionbymarina.blogspot.com/2010/05/my-nail-polish-collection-kolekcija.html

:blink: Leleee sta ih je...

Ja trenutno imam, mislim, 4  :think: 2 u neutralnim bojama i 2 bas karakteristicno vristeca (jedan pink, jedan ljubicasti) i to je sve. A prestala sam da kupujem bocice standardne velicine, jer sam ukapirala da nokte toliko retko mazem da se to uopste ne isplati, prodje im rok pa ih bacam...
Kupujem ona minimalna pakovanja (mislim da su od 2ml), kao reklamna, ima ih u Liliju..taman za dva-tri mazanja, cisto da me prodje merak  :)

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ne uspevam da nađem te fotke sa gomilama kozmetike :( A nije ni čudo:

QuoteTvoja poslednja poseta : Pon Mar 29, 2010 5:11 pm

Od tada ima:    525536 novih poruka
37592 novih tema
Nema novih privatnih poruka
17520 novih clanica

Ja imam nekoliko lakova, otprilike svake godine kupim po 1-2, a traju mi. U svakom slučaju, max 5 :)
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam uvek negde između 10 i 20, od toga su uvek 3-4 slične tamno crvene/ljubičaste nijanse a ovo drugo razne boje, od sedefasto bele do rozikastih nijansi.
I da... pola od toga je Ivino.  :crazy:

cici

Imam i ja prilično, desetak možda.Uglavnom crveni, bordo i ljubičasti raznih nijansi sjaja i šljokica.One providne i takozvane prirodnih boja to nemam.To ni ne računam u boje :D Sve hoću da kupim neki tako neutralan da imam da namažem kad su snimanja i nikad ne kupim :rofl:

Lani

Za leto su mi najbolji jarki i drečavi, neke oktačene roze i narandžaste nijanse kao npr. na slici. To super izgleda na nozi, kad noga pocrni.  :girl_in_love:

AnaK

Ja uglavnom za stopala ili frenč, ili nešto braon/bronzano, i poslednjih godina varijacije na elektrik blu :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

cici

Jeste super, mada sam dobila na Sajmu neki baš narandžasti i nmazala ga pre neki dan.Baš dobro izgleda i na beloj koži.Nisam nikad u životu namazala narandžasti a ovaj mi se baš dopao.

Lani

Meni su nokti na nogama u 90% slučajeva svetlo ili tamno crveni, osim leti, tad volim ove jarke.

Cici, imam ja jedan boja kajsije toliko drečav da oči bole  :crazy: ali taako dobro stoji.  :girl_haha:

AnaK

A usklađujete li uvek boju na stopalima i rukama?
Janko 23.7.2002.

cici

Ja sam se u poslednje vreme malo na tu temu opsutila, pre sam samo nijense crvenih.

cici

Ja ne uskladjujem, uopšte mi to nije bitno.Nekad se desi da se poklopi da imam istu boju ali ne uskladjujem.

Lani

Quote from: AnaK on May 28, 2010, 09:34:42 PM
A usklađujete li uvek boju na stopalima i rukama?

Ne, na rukama volim da menjam, na rukama volim npr. belu boju, neke nijanse roze...
Moja mama je stalno (a i sad uglavnom) koristila beli sedefasti lak i onda mi je to ostalo kao nešto super. I uopšte sve sedefaste nijanse dolaze u obzir. 

cici

A i na rukama se nokti mažu češće nego na nogama, bar kod mene tako.

Lani

I to a i nokti na nogama su otkriveni (za javnost  ;D) samo leti.
Pošto ih drugi ne viđaju tako često kao što ti viđaju ruke, mislim da to usklađivanje i nema neku svrhu.