Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Evo i ja cu ovdje pogledat ima li ga, samo da pocinete :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:ph34r:

Quote from: Dada on May 01, 2010, 12:50:33 AM
Evo i ja cu ovdje pogledat ima li ga, samo da pocinete :lol:

ela molim te...ne pitam sta kosta :lol:... mozda su u ukrajinu ustekali koji ... no cu opet ugasit kad krene da se prska :lol:

Dada

Quote from: :ph34r: on May 01, 2010, 12:52:34 AM
ela molim te...ne pitam sta kosta :lol:... mozda su u ukrajinu ustekali koji ... no cu opet ugasit kad krene da se prska :lol:

Vec sam zapisala u mobilni pod teta G parfume :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:rofl:  :clap:

sad ces joj bit jos milija  :girl_haha:

Summer

Volim  :girl_in_love: i volim da menjam, ali imam i periode u kojima sam bila navucena na jedan, bez kojeg nisam mogla. Jedno (duze  :-[) vreme je to bio Clinique Happy, posle L'eau par Kenzo, par leta za redom, a zimi menjala. Pa Lancome Miracle, pa Bvlgari White Tea. Ova zima mi je prosla u znaku C. Klein Euphoria. Moram sad neki letnji da nadjem, novi  :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Ne mislis da ga mozda ima u Parizu? :D
Old enough to know better, but too young to care.

Quote from: maripoza on May 01, 2010, 01:10:26 AM
Ne mislis da ga mozda ima u Parizu? :D

a jes to je bas super, podjes negdje na dva dana, cijeli dan si na nogama krstaris gradom, i jos treba da tragas i da se vucas sa nekakvim parfemom ..nisam ti ja dusmanin :lol: ... ali upravo si mi dala ideju kad pomenu pariz :D

maripoza

Jeste super kad vec svakako bazas po parfimerijama, izmedju ostalog. :D
Samo pripazi kakve mi ideje plasiras, molim te, znas da je opasno.  :lol:

Finalina

volim parfeme :D , volim da ih menjam :D , imam ih bas dosta i odavno nisam kupila&dobila neki novi

rush I - zakon ( toliko mi dobro stoji ) , poslednjih godina to je jedini miris koji je lagerovan ( da ga uvek ima ) ... to je miris moga vencanja :love32:

iako nisam zvanicni ljubitelja ferre-a, svaki im je dobar i ovih nekoliko sto imam bas ih rado koristim ( odgovaraju mi )

volela bih da imam nekoliko kenzo mirisa, jako mi se dopadaju

volim sta prave estee lauder i elizabeth arden, a uvek rado pomirisem CD (mislim da oni imaju najvece hitove )

givenchy jos uvek nisam sasvim savladala, ali jako volim extravagance - amarige

.. i jos ovo that's amore-  "lui&lei" by  gai mattiolo   , kao nesto zaista izvrsno :love32: 

gadjam se sa summer i blue, po "ukusima"  i potpisujem glitt za obozavanje mirisa&parfema

.... ovde bi moglo u nedogled da se pise  :rofl:

maripoza

Quote from: Finalina on May 01, 2010, 02:03:29 AM
i potpisujem glitt za obozavanje mirisa&parfema

Ih, pa ko ih ne voli.  :love32:

Ja sam posebno osetivlja na mirise, ne samo na parfeme, pocela sam cak odredjene mirise da vezujem za odredjene gradove ili drzave i da ih kasnije raspoznajem.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

A hranu koja mi neprijatno mirise nema sanse da bih okusila, pre bih crkla od gladi.  :lol:

Finalina

dobro pozo, sada si sve napisla tako da i tebe moram da potpisem :lol:  .... svaka ti je na mestu :D

maripoza

Ma ja ovaj drugi deo smatram nenormalnoscu  :crazy:, bolje ga nemoj potpisivati.  :lol:

Finalina

e pa taj deo je sustinski vazan za potpisivanje :D

Blue

Quote from: maripoza on May 01, 2010, 02:06:23 AM
Ih, pa ko ih ne voli.  :love32:

ne da ne volim parfeme, ali moram da kazem da bez ozbira sto ih koristim redovno, ipak imam neko prezasicenje u poslednje vreme. nekako na sebi parfem nikada ni ne osecam, a na drugim ljudima mi se vise dopada miris recimo blagog gela za tusiranje, sapuna, anti-shawe-a ili kreme, nego bas miris parfema. retko kada da bas neciji parfem na mene ostavi utisak.

doduse, stvar je navike. verujem da cu bez obzira na prezasicenje i na to da od nekih parfema dobijam alergiju (osip) i dalje nastavit sa koriscenjem.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.