Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Joj ne znam, ja se slabo hvatam za H. Boss parfeme, ne znam zašto.  :think:
Ti voliš takve cvećkasto-voćkaste? Moji predlozi su Chanel Chance, Mark Jacobs Daisy, Nina Ricci Premier jour (ako ga ima, nešto ga slabo viđam) i J.P. Gaultier Madame (ali EdT ne EdP). Sad sam ti preporučila sve neke odltajmere, od novijih na taj fazon mi se sviđa Armanijev Si.
Ovaj poslednji (Madame) mi je među top 3 parfema ever.  :girl_in_love:

E mislim da nisam prijavila, dobila sam zeleni Chance ali meni on isti nešto kao stari Chance. :girl_haha:
Kad sam ga letos kod bubi pomirisala delovao mi je ipak malko drugačiji i "zeleniji". Nema veze, svakako ga trošim.

kalimero

joj i ja ne menjam parfene uopste..... ne znam ni odakle bih krenula kad bih pozelela da probam nesto novo.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Dobila sam paco lady one million
Ok je

moma

Mene nesto nije odusevio

vrana

pa zapravo i ne volim te cveckaste, mada volim vockaste
ali ova prada koju najvisu volim nije nista od toga, on je bas nezan, zenstven, mirise na cisto
zato bih sad i volela malo da promenim, malo da zasladim, ako se razumemo
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

aleks

Nemam preporuku, ja vec par godina John Richmond.
Moj drugi omiljeni T. Mugler - Alien  :girl_in_love:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

vrana

pa sad sam i ja zbunjena, kao da govorimo o potpuno razlicitom parfemu  :crazy:
mozda ima dva slicna  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Neke od tih nota koje ti prepoznaješ kao nežne i čiste sigurno su cvećke.

Summer

ja sad rabim Bvlagari Jasmin Noir, koji sam dobila prosle godine i bio mi grozan, sad mi je super.
naizmenicno sa CK Euphoria.
Prolece je rezervisano za Chanel Chance roza, vec par godina, leti Bvlgari Omnia Coral.Odavno nista novo  nisam probala.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Jao, ja stalno isprobavam i mirisem i zakljucujem da mi se ukus menja i vraca na neke note koje sam volela ranije.

moma

Quote from: cici on November 09, 2015, 10:48:32 PM
Jao, ja stalno isprobavam i mirisem i zakljucujem da mi se ukus menja i vraca na neke note koje sam volela ranije.
slicno

vrana

jao pa ja sam bas dosadna, godinama isti parfem, lak menjam jednom u dve nedelje, pa vi biste u ludari zavrsile da morate da zivite mesec dana kao ja  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

:lol:

Momo i cici, a meni recimo ne, kad sam bila duplo mlađa sve sam nosila neke ubibože jake parfeme koje sad ne bih ni pipnula, onako teške, vanilaste, odličan primer je Angel, njega sam godinama koristila.
Jedini od tih jakih koji nikad neću prestati da volim i nosim je Chanel 19, ostalo sam sve eliminisala, sad samo one neke cvećne tralalajke, kao zeleni Chanel, Yellow diamond i sl.

edit. cvetne  :lol: Da me vidi Dacko kako se frljam.  :lol:

vrana

jao i ja sam ranije volela teske parfeme, ne znam uopste odakle mi takve ideje
ceo fakultet sam mirisala gotovo iskljucivo na palomu pikaso
sad bih uvenula od nje
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.