Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

vrana

da, da, i moja je takva, secam se tacno da sam ga dobila 2004.
a ne mogu da se setim kako izgleda ova nova flasica
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Quote from: vrana on November 09, 2015, 11:15:55 PM
e pa steta onda, ja mislim da sam ga pomirisala i da mi je delovao kao stari
Ja sam se nadovezala na Lanin post o Veneciji.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: cici on November 09, 2015, 11:18:24 PM
Ja sam se nadovezala na Lanin post o Veneciji.

Venecija podseća na onu staru ali u tragovima. Stvarno šteta.
Chanel 19 nije reformulisan, postoji onaj noviji Poudre, koji je kao njegova novija verzija, ali to je nešto drugo.
Originalni parfem nisu dirali. I bolje bi im bilo da ga ne diraju.  :baba:

cici

Znam za pudre, nisam na to mislila.

AnaK

Cici, u skladu s filozofijom koju ja sad savladavam, ti bi sad trebalo da kupiš neki parfem koji si volela, a koji si intenzivno koristila u vreme kad si bila srećna, opuštena, onako, u vremenu koje pamtiš po baš lepom  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Odlična ideja tj. savet.  :clap:

cici

Chanel 19 ili Donna Karan Cashmere Mist je prvo sto mi je palo na pamet kad sam pomislila na tako nesto. Mogla bih da idem da ih ponovo probam. Miracle sam koristila kad se rodila Sofija..

AnaK

Omiriši ih, i koji te vrati u lepo raspoloženje, instant, to je izbor za ovu svrhu  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

A u stvari sam htela neki novi koji nisam imala pre.

cici

Ne znam da li ova Donna Karan ima kod nas, ne secam se da sam videla.

Lani

Jao kad pomenu rođenje deteta, kad se Iva rodila bio je popularan Hypnose, tj. tek se bio pojavio.
Ja sam ga imala i koristila baš u tom periodu, kad je ona bila mala mala i sad kad god pomirišem taj parfem u nekoj parfimeriji, istog sekunda se vratim u te dane. :girl_in_love:

Dacko

A ja ne volim vraćanje u davne srećne dane čak ni preko mirisa, jer ionako nisam više ta osoba koju je to nekadašnje činilo srećnom, tako da sam više za nove parfeme i nove doživljaje. ;) (hoću da kažem - Cici treba da se oprema za novu ljubav, ne obavezno i za novu bebu :lol:)

AnaK

Individualno je to, očigledno. Većini ljudi neka pesma, parfem (ako im je važan), neki rituali poprave raspoloženje i zadovoljstvo brzo i osetno, a onda taj instant osećaj potraje i povuče i neke druge lepe stvari. Ja nemam tu vezu sa parfemima, i žao mi je zbog toga, ali imam sa mestima i pesmama, i meni to mnogo prija.
Janko 23.7.2002.

Margarita

I meni je miracle divan, I vezujem ga za jedan takav period :love32:
Vrano, ovaj HB trosim poslednjih meseci sa uzivanjem, jedino sto bi mu valjalo je da je malo postojaniji.
Retko zalazim u parfimerije I isprobavam nove, ali Sam naletela I dopao mi se deep blue