Main Menu

Trudnička garderoba

Started by stacka, May 02, 2010, 08:57:13 AM

Previous topic - Next topic

Lani

2.490 za majcu? Mnogo brate.  :crazy:

stacka

:-X ima i skupljih.  :lol:
One jeftinije nije bilo u mojoj velicini boja koja mi se dopada :'(
Joj a kako ima divnih stvari za bebice :girl_in_love: ali i to mi je too much, neka haljinica u 62 velicini bas mi se dopala - 3500  :crazy: sreca pa imam I. kao glas razuma, ja koji sam menta bih je verovatno i uzela :fool:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

Quote from: Summer on May 02, 2010, 08:56:09 PM
Imali su, cini mi se, mnogo bolji izbor (svega, posebno decijih stvari) dok su bili u Kralja Petra. Ali se i sad moze nesto naci.
i meni se tako cini

imam samo jednu pravu trudnicku majicu, kupila je u prenatalu na snizenju. Ne mislim vise nista ni da kupujem. Na pocetku sam kupila u Njujorkeru 2 para pantalona koje imaju umesto pojasa siroki lastis, imam par letnjih sukanja isto "na lastis", imam neke siroke letnje haljine od Kineza, a za gore ce posluziti obicne pamucne majice sa elastinom.

Komarci me, na srecu ne ujedaju. Kod nas Mina najvise strada, ali u nasem kraju ih jos nema ove godine.

Lani

Lastiš je zakon.  :girl_haha: Ja sam danas kupila neke mnogo dobre takve u Zari, crne sa sitnim cvetićima. Nisu trudničke i moći ću ih i sledeće leto.  :girl_in_love:

Marty, da!

stacka

Ja pantalone i farmerke dobila od mango tako da mi to srecom ne treba... a iskopala sam i neke koje sam kupila otprilike cim sam saznala da sam trudna sa Aleksom, ja saznala da sam trudna 1.5. a imala svadbu 3.6. , secam se prodavacicine face kad sam joj trazila neke pantalone za nas sa stomakom a meni stomaka nigde :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ja sam Benetton crnu majicu sa kratkim rukavima (u kojoj se ništa ne primjećuje) platila 1900 din. Do kase sam bila ubijedjena da košta 2500 din, čak sam pitala jel to neki popust.

A, shvatila sam da mi treba i bijela, ali bojim se da će u njoj sve da se primjeti :lol:

stacka

Znam na koju mislis, ja probala belu jer nije bilo tamnih... odustala :crazy: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ja sam probala bijelu u Prenatalu. Odustala takodje :lol:
Em je preko 3000 din, em moja leđa u njoj nisu baš lijep prizor za gledati :lol:

emge

I gdje je u Oviesse-u trudnička garderoba ? :burko:
Bila sam prekjuče na dječijem odjeljenju (koje je sada zbijeno uz ono za odrasle) i nisam nigdje vidjela ništa za trudnice.

stacka

Pff pa ti si dobra, ja nisam ni stigla da pogledam kako mi je s ledja, kad sam videla prizor spreda :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ja stvarno mislim da vrlo lepih majica u koje možete da smestite stomake možete da nađete na jednom mestu kod Kineza, za 500 dinara. Ja imam par tih, krijem stomak koji nije trudnički  :-[
Janko 23.7.2002.

Saska

moze neko uputstvo ili jos bolje moze i uzivo navodjenje, ne radim od utorka

Lani

Ja imam u Zemunu Oviesse u bivšoj robnoj kući. Za trudnice ima jedan štender sa stvarima, imali su lepih pantalona za 1.000 i 1.500, majce bile neke bezveze.
Poslednji put kad sam bila nema više, sve probrano.

A što reče AnaK, ima bre majčica za sitne par gde hoćete, samo da su rastegljive ili recimo sečene ispod grudi pa taj deo ispod širok. Ja sad u trudnoći nemam nijednu trudničku majcu, osim neku Prenatalovu, ostale su sve obične majce. U trudnoći treba uložiti u nekoliko dobrih pari pantalona a ovo ostalo... nije toliko bitno. Posebno što je trudnička garderoba bezobrazno skupa.

Mada ni preko nije bolje. U mađarskom H&M-u da vidite cene.  :crazy:

stacka

Ja verujem da si ti u pravu ali ja stvarno ne mogu da se guram tamo. Secas se onomad da ste vi sve pronasle po nesto a ja nista i pored dobre volje :'( :'( :'(
Uostalom, tvoj stomacic (ako ga i imas) sigurno nije kao ovi nasi u osmom, devetom mesecu. Nisam sigurna da za moj gabarit ima nesto :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Kad ćeš da me vodiš?
Trebaće mi i za cijelo ljeto :D

Oni ne rade ponedeljkom, jel da?
Može li onda u subotu :girl_smile: