Main Menu

Trudnička garderoba

Started by stacka, May 02, 2010, 08:57:13 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Razmisljam i ja da idem da kupim negde majicice, skapirala sam da nemam sta da obucem juce kad sam krenula da vadim trudnicke stvari iz ormara. Sve majice sa kratkim rukavima koje imam su bile za stomak 3-4-5 meseca, posle sam nosila duge rukave, jedva udjoh juce u jednu :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

A, ja baš Stačka gledam na slikama kako ti je super ona majica i zavidim što imaš i te stvari.
Ja sam juče jedva ušla u jednu, što ti kažeš za početak trudnoće :)

Idem da se spremam, idemo do Ade :)

stacka

Ma nemam :girl_haha: bilo je: ili ova ili neka sa dugim rukavima... morala sam malo da uvucem stomak :rofl: Zezam se za stomak ali za 10 dana vec nema sanse da cu moci da je nosim.
Ja sam se smorila jer sam citavu zimu nosila stvari iz Time outa, doduse XL ali nema veze to i onako nosim u njihovoj velicini :-[ i onda sam pomislila da cu moci i one kosuljice koje sam kupila prosle godine sa kratkim rukavima da nosim jer su dugacke i siroke ali sipak :(
Znaci Usce  :think:

Ma i ovako necu imati sta da radim dok Aleksa spava, pa cemo tamo i mozda u DC do Mothercarea... pojma nemam.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Quote from: stacka on May 02, 2010, 09:31:39 AM
Znaci Usce  :think:

U Ušću imaš Prenatal i P.S. gde može da se nađe trudnička garderoba i možda Chicco. Znam da neke Chicco radnje drže stvari za mame, ne znam ima li i ta u Ušću.
Ja imam gomilu letnjih tunika širokih koje mogu da se rastežu do u nedogled, proverila sam.  ;D

Lani

Jao, smaraš  :girl_haha:
Meni bje isto prva reakcija da puknem od smeha a znam da ne treba.

Za Benetton nisam sigurna.  :think: U Mothecare nisu normalni sa cenama  :sissyfight:, bar je tako bilo kad sam poslednji put gledala.
Jednom sam još na početku trudnoće pitala u Marks & Spencer da li drže trudničku garderobu a prodavačica mi rekla ne, ali kao imaju garderobu u velikim brojevima. Samo sam je presekla pogledom i rekla: Nije isto biti trudan i debeo. :rofl: :girl_haha:

Odoh sad da pijem kafu na terasi, divan je dan.  :girl_in_love:

emge

Nisam znala da u P.S. u Ušću ima trudničke garderobe.

Znala sam za Prenatal, Chicco i Beneton. Ali, Chicco isto nije normalan sa cijenama, tako da juče nisam ni ušla tamo.
U Prenatalu sam uzela dvije majice po 1500 din, ali one su i za dojenje, pa nisu baš bačene pare.
U Benetonu još jednu od 1900 din, običnu, samo piše Beneton na njoj.

Kakav je PS sa cijenama?

Lani

Quote from: emge on May 02, 2010, 12:47:51 PM
Kakav je PS sa cijenama?

P.S. ima divnih modela, posebno pantalona. Baš sam danas gledala, ima i običnih i elegantnih, nijedne nisu ispod 3.000. Prosek je 3.300 koliko sam uspela da primetim. I sve izgledaju normalno, tj. fine uske nogavice. Mnogo me nervira što je 90% trudničkih pantalona sa nekim groznim širokim nogavicama, meni to ne stoji nikako.  :crazy:
Chicco je dobar na sniženjima, pre par nedelja sam kupila pantalone za leto za 1.000 din.  :girl_in_love:

emge

Lani, jel imaju majčice?

Mada, možda i neke pantalone ne bi mi loše došle :)
U Chicco-u kad god sam gledala, najjeftinija stvar je bila preko 4000 din, pa zato juče nisam ni ušla.

Lani

Pa znam, i ja na te pantalone sasvim slučajno naletela u Enci Menciju.
U PS-u videh neke tunikice, ima i 2-3 vrste majčica.  :)
Pantalone imaju mnogo slatke lanene.

Summer

Ja sam pretproslo leto u Oviesse kupila super trudnicke pantalone, bez lanene, koje sam bez problema nosila i leto posle trudnoce, a  i ove cu, iako nisam istog oblika kao u vreme trudnoce  :) I jos neke 3/4 pantalone, bele sa dzepovima, sa nekim super podesivim pojasom, nimalo ne lice na trudnicke, a jesu bile. U Dorothy Perkins, koji se na zalost zatvorio. I neku P.S. tuniku sam super iznosala. Znaci, sad mogu da preporucim Oviesse i P.S.  ;)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

E da, i Oviesse ima lepih trudničkih stvari, pantalonica posebno.
Na Oviesse uvek zaboravim.  :)

Summer

Imali su, cini mi se, mnogo bolji izbor (svega, posebno decijih stvari) dok su bili u Kralja Petra. Ali se i sad moze nesto naci.

EDIT: Oviesse

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Meni se danas u P.S.-u nista nije dopalo :crazy:
Kupila jednu majicicu u Benetonu, jednu u Prenatalu i jednu u Time outu koju cu moci da nosim i posle... mislim i ove cu moci da nosim posle ali ova iz Time outa mi je bas bas :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Trudničku u Benetonu? Kakve su im cene?
Meni su mnogo slatke te lanene iz P.S.a, neke tamno plave, ali sam se suzdržala. Imam već sasvim dovoljan broj trudničkih pantalona.  :crazy:

stacka

Ova u Benetonu sto sam uzela je 2490, najjednostavnija, bez rukava, teget dugacka, rastegljiva, taman ono sto mi treba :girl_haha:
sto se cena tice... 'nako, nisu bas jeftini, bar ne za moj dzep... oko 3500-4000 su bile neke stvari za koje sam se hvatala, a suludo mi je da dajem toliko para za nesto sto mi realno vise nece trebati.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.