Main Menu

Trudnička garderoba

Started by stacka, May 02, 2010, 08:57:13 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nudim vam na pozajmicu ovu trudničku tuniku:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Rade ponedeljkom, ne rade utorkom. Hoćeš sutra?
Janko 23.7.2002.

AnaK

Saška, može navođenje, sad ću da nacrtam uputstvo. A može i vođenje, ni ja ne radim, a radnim danom ujutru nije gužva  :kiss1:

Janko 23.7.2002.

emge

Lani, čekam te u sredini osmog mjeseca, da vidim kako će neka obična majčica da prekrije ovu loptu :

AnaK, mogla bih :) U koliko sati je najbolje? Odgovaralo bi mi oko 12h, ako tad nije pakao ići tamo.

Lani

Prava drugarica.  :bighug:
Tako bih i ja išla s vama ali sutra već imam svašta nešto dogovoreno.  :(

AnaK

Sa mnom nikad nije pakao, ja sam profi  :turpija: Može kad kažeš  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Saska

sutra mi dolaze deca, pa ne mogu-cekam ih, al' ne zurim, ne radim vise, imacu vremena

emge

Lani

Quote from: emge on May 02, 2010, 09:53:00 PM
Lani, čekam te u sredini osmog mjeseca, da vidim kako će neka obična majčica da prekrije ovu loptu :

Ja sam do kraja trudnoće sa Ivom nosila obične majce, tj. majce nošene i pre trudnoće. ;) Tad nije bilo Prenatala, Oviessea i ostalih. :) Imala sam tri para trudničkih pantalona kupljenih u onim radnjama "za trudnice i punije dame"  :crazy: i to je bilo to.

emge

Meni se čini da sam sa Martom bila sitnija.
Imala sam dvije-tri majice za trudnice, a ulazila i u neke netrudničke.

Sad sam probala majicu od prošlog ljeta (kad nisam bila neka mršavica) i stigla mi je do pupka :D
Mada, moguće je da je moj problem visina. Ne mogu da uzmem neki veliki broj, a da ne izgledam progutana u njemu.

Saska

Quote from: Lani on May 02, 2010, 09:55:32 PM
Ja sam do kraja trudnoće sa Ivom nosila obične majce, tj. majce nošene i pre trudnoće. ;) Tad nije bilo Prenatala, Oviessea i ostalih. :) Imala sam tri para trudničkih pantalona kupljenih u onim radnjama "za trudnice i punije dame"  :crazy: i to je bilo to.
i ja isto, a uopste nisam mala, obicne pamucne majice su vrlo rastegljive, mada moze da se desi da su kasnije neupotrebljive  :lol:

Summer

Ja sam isto u obe trudnoce (mada je bila jesen/zima) kad sam ja bila u 8./9. mesecu prosla sa trudnickim pantalonama + jedna lepa bela trudnicka kosulja, koju sam uzasno puno platila kad sam bila trudna sa Davidom, a sve ostalo su mi bile kombinacije - super rastegljive majice na bretele, dugacke + oni tanki dzemperici, isto rastegljivi, koje sam zakopcavala na samo jedno dugme preko grudi (sto sam ovo objasnila  :-[). Te majice na bretele sam kupovala za 200-300 din, a 2 dzemperica po 500-600 na Bulevaru i dva sam imala od ranije. Tako da mislim da se sigurno moze naci upotrbljivih majicica/tunkika za male pare kod Kineza/na BUlevaru.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Meni je to baš bio problem. Ja imam i inače ogromne grudi, da vam ne pričam kolike su bile u trudnoći (nosila sam neki brus broj 6, jedini koji sam našla  :crazy:), plus ogroman stomak. Stomak mi nije stajao poslednjih mesec dana u mm-ove majice, a on je tad imao preko 100 kg.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja se nadam da ću se i ovaj put provući sa starim majcama posebno što ja leti inače nosim lepršave tunike, sečene ispod grudi i sl.
Nadam se da me ova beba neće demantovati i da mi neće stomak biti abnormalno velik.

stacka

Quote from: AnaK on May 02, 2010, 10:06:35 PM
Meni je to baš bio problem. Ja imam i inače ogromne grudi, da vam ne pričam kolike su bile u trudnoći (nosila sam neki brus broj 6, jedini koji sam našla  :crazy:), plus ogroman stomak. Stomak mi nije stajao poslednjih mesec dana u mm-ove majice, a on je tad imao preko 100 kg.

Potpuno razumem :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.