Main Menu

SUNCANJE-Kreme, Losioni & Co

Started by Glitter, May 07, 2010, 11:10:41 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

elem, sta koristite?
videh u DM katalogu da su im cene extra, extra povoljne...jel koristio to neko? valja li?

da prosirim temu i na betakaroten kapsule? jel ko to koristio? video neku razliku u brzini i kvalitetu dobijene boje...ja bih to prvenstveno zbog moje boje koze, a onda i zbog sexy tela...mislim steta bi bilo :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

izvolte :flower:

Xe

bilo koju bzvz kremu koju nadjem. Kad je najjace sunce, sedim u kafani na plazi, pet metara od mog satora, pre i posle sam na suncu samo dok se osusim od vode.
A opet pocrnim kao Ciganka :)
Bas i nisam dala neki odgovor  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

veki

moram da priznam da oriflame ima dobru ponudu, posebno ako ste clanovi :lol:

veki

http://rs.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml
strane u katalogu od 19-23 su im progam za suncanje
ajde dajte cene iz DM-a

Lani

Ja sam frik za mazanje.  :crazy:
Ivi sam prošle godine uzela ovu i prezadovoljna sam.

Mi veliki koristimo razne, prošlog leta sam za mm uzela Niveu, za sebe Coppertone (volim onaj miris kokosa  :girl_in_love:) a za lice Ambre Solaire. I obavezno se mažem nekom kremicom za posle sunčanja, prošle godine je bila Niveina.  :)

linga

I mi smo imali ovu kao Lani, jedino sto ja to im ne mogu razmazati, pa su beeeli :)
a jos Aleksa s njegovim krofnama :) lol

Glitter

cene dm proizvoda...
pa decija od 300ml sa faktorima 30 i 50 su 450
za odrasle losioni sa faktorima od 6 do 30 cene se krecu od 149 do 450 dinara
akcija pakovanje gel za posle i gel za tusiranje za posle suncanja od po 500 ml je 350 dinara
za odrasle losion faktor 20 od 500ml je 350...
vecina je bez mirisa i imaju kolekciju za osetljivu kozu i za muskarce
ovo je okvirno
za malca bih svakako uzela jedan iz amwaya koji je extra skup, ja bih uzela mozda neki iz dm ali bih se prvo nakljukala beta karotenom...

Unabebili

ja koristim Pronasol  :-[
i ne bh ga menjala ni za sta na svetu ( a probala sam svasta)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Gost51

volim miris kopertona, ali presudna stvar mi je da je pakovanje na pumpicu! mrzim kad ne mogu da se razmazem. i za dijete najjaci faktor

Lani

Ja obožavam ulja posebno ono kokos Kopertonovo ali pošto su ona uglavnom faktor 2  :crazy: odustala sam od njih odavno.  :girl_cray:

anelore

Ja vec 3 godine pocetkom maja pocinjem da uzimam beta-karoten kako bih sprecila alergiju na sunce. Uz to, boja mi bude mnogo lepsa i postojanija. Dakle, obavezno uzimaj!
Ja sam se namerila da idem u DM za nesto drugo, ali bas cu da isprobam i njihov program sredstava za suncanje za decu.

lakalut

Dve godine unazad koristili smo za decji DM Sundance sprej, faktor 30. Prosle god 3 nedelje na moru- deca bela, ne poznaje se ni najmanji trag od kupacih gacica. Pritom ga je koristila i mala od prijatelja sa kojima letujemo koja ima snezno belu kozu, izgleda kao da ce se zapaliti na suncu- nista!
Meni je taj proizvod bas cudo, upola je jeftiniji od konfekcijeske kozmetike tipa Nivea, a visestruko od nekih "finijih", a savrseno radi posao!
Ovih dana u Dm prodavnicama ima samo ostataka od prosle godine,(prekjuce gledala), jos nema ovogodisnjih kremica. :ljut:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Glitter

Quote from: anelore on May 07, 2010, 01:16:15 PM
Ja vec 3 godine pocetkom maja pocinjem da uzimam beta-karoten kako bih sprecila alergiju na sunce. Uz to, boja mi bude mnogo lepsa i postojanija. Dakle, obavezno uzimaj!
Ja sam se namerila da idem u DM za nesto drugo, ali bas cu da isprobam i njihov program sredstava za suncanje za decu.

koje kapsule si uzimala?

Quote from: lakalut on May 07, 2010, 01:35:42 PM
Dve godine unazad koristili smo za decji DM Sundance sprej, faktor 30. Prosle god 3 nedelje na moru- deca bela, ne poznaje se ni najmanji trag od kupacih gacica. Pritom ga je koristila i mala od prijatelja sa kojima letujemo koja ima snezno belu kozu, izgleda kao da ce se zapaliti na suncu- nista!
Meni je taj proizvod bas cudo, upola je jeftiniji od konfekcijeske kozmetike tipa Nivea, a visestruko od nekih "finijih", a savrseno radi posao!
Ovih dana u Dm prodavnicama ima samo ostataka od prosle godine,(prekjuce gledala), jos nema ovogodisnjih kremica. :ljut:
izbacili su u ponedeljak, tako im pise na flajeru...ovde su izbacili

lakalut

Jes, pise u letku, al nije bilo ni kod Londona, ni na Vozdovcu....
L: april 2006.

J: septembar 2009.

anelore

Uzimala sam i Beta-bronz(Ivancic i sinovi)  i samo Beta-karoten (Natural Wealth), po mom misljenju nema razlike.