Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: kalimero on November 24, 2014, 11:10:07 AM
znam da imamo mesec dana, ali i sve posle iziskuje vreme (cekanje na izvod , prijava prebivalista, izrada zdravstvene)...... a onda krece decembarsko/januarsko ludilo, pa bih to da izbegnem.....nego, lepo zavrsim sve sto treba, pa lagano.....

i da, svuda moramo zajedno.....  :girl_haha:

patronazna u petak jedva popisala ko se kako zove i preziva i ko je kome sta kod nas  :rofl:
ako sve stigne u opstinu, savski venac bese :think: sve to mozete (osim zdravstevene knjizice) da zavrsite u istom danu i prvi izvodi su vam besplatni

Glitter

E da, nece ti praviti probleme ni ako preko tih mesec dana vodis dete na tvoju knjizicu kod pedijatra
Ja sam ga vodila cini mi se tri meseca na moju, u trecem mesecu su i pitali zasto dete nema knjizicu (ono decembar oko nove godine), ja se pravila luda i to je to

kalimero

ma, ja i moja dva deteta (dva deteta, tri prezimena  :rofl:) smo i bicemo prijavljeni svi na istu adresu...... odrasli muski jok  :rofl: :rofl: :rofl:

btw, to je adresa gde je prijavljena i moja mama i gde je ona i vlasnik stana, pa je do njene dobre volje i odluke koga ce da "prihvati"  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

to je meni malo stupidno da mora i majka da ide ako roditelji nisu vencani. ovde moze otac da prizna dete pre rodjenja i odluce roditelji pre rodjenja cije ce prezime beba nositi, tada dobiju i neki papir i onda sa tim moze da ode i samo otac, jer je rok za prijavu samo 3 dana.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Summer

sad nema nikakve veze da li ste vencani ili ne, moraju oba roditelja da dodju kad se prijavljuje dete  :crazy: to su nam naglasili u gradskoj kad sam izlazila sa ilijom. ja nisam mogla d averujem, pa zvala opstinu da jos jednom proverim. kao uveli jer su imali mnogo slucajeva da se majka buni u vezi imena deteta koje upise otac, tako neko objasnjenje  :crazy: uglavnom smo mi po cici zimi isli sa ilijom, pa izlazili jedno po jedno dok je on spavao u autu   :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

ma to je cimanje u svakom slucaju, i kad dete ostaje kod kuce..... Ostavicemo ga sa mojom mamom, a pre toga da ostavim mleka dovoljno za bar 1 budjenje i glad :lol:
isto tako i u sredu za konce.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.