Main Menu

GPS

Started by anelore, May 28, 2010, 11:37:51 AM

Previous topic - Next topic

anelore

Razmisljam o tome da kupimo GPS, MM treba kada putuje po Srbiji, a i da imamo za neka buduca lutanja po Jevropi.
Ne znam nista o tome koje karakteristike treba da ima - osim da ima sto vise mapa.
Dakle, koji modeli, koliko para, iskustva, preporuke, saveti...Mozete i da me odgovorite.  :lol:

Gost51

mm ima garmin na telefonu i super funkcionise
mozda je sad vec suvisno kupovati uredjaj "samo za navigaciju"

Nanny Ogg

Mi imamo neki Mio, al moram da proverim koji tacno model. Odlican je, ima mod za dnevnu i nocnu voznju, opominje kad prekoracis brzinu  :girl_haha: blue tooth, i jos milion nekih funkcija koje nismo ni isprobali.

Meni je to genijalna stvarcica :)

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Mi sad kupili taj MIO, mnogo je dobar, mm se cvadja sa njim, ja mu kazem- samo ce da ti se iskljuci i da ti napise "Nije zvaka za seljaka "  :lol:
Sve ti prica , samo da si lud pa da pogresis...
U Metrou kupili, oko 9000
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Nanny Ogg

Jao, i mm se svadja  :rofl: Ali ne sa "njim", nego sa "njom" (posto smo izabrali zenski glas)  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Lani

:lol:

Mogu da pitam mm koji su dobri, kad dođe s posla, ja o tome ne znam mnogo.

emge

Mi imamo Garmin navigaciju i dobra je.
Samo se moraju update-ovati mape redovno.

Čini mi se da nam je došla navigacija sa centralnom Evropom, ostalo smo samo dodali ( skinuli sa net-a).

kalimero

moram da podignem ovu temu, da cujem preporuke i da li je neophodan zaseban uredjaj ili moze i preko android telefona ali bez stalnog interneta u inostranstvu?

anelore, sta ste vi uradili/nabavili?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja mogu da ti kazem za ovaj android, da mozes da koristis sa telefona, ali da data moze da te kosta jezivo mnogo, stalna pokrivenost wi-fijem svakako nije moguca

mi imamo tomtom i sjajan je
apdejt se radi sa njihovog sajta, mape su im odlicne, upozorava na kamere na putu, upozorava na prekoracenje brzine i na ogranicenje brzine...svakako preporuka od mene

kalimero

treba mi preporuka za nesto sto moze ovde da se nabavi......i to ono da je najbolji odnos cena/kvalitet..... tj, da je cena sto niza a da nije krs  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja ne znam za tomtom u srbiji ali garmin znam da ima i da je podjednako dobar

Elanor

kali, moze i android bez neta, poslacu ti linkove ujutru
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

i mi imamo Garmin, dobili kad smo kupovali auto. Dobro nam sluzi.

Elanor

jedino su mape velike, moraju da se downloaduju, pa treba da imas dovoljno mesta na kartici

ima par preporucenih koji su dz za ono sto tebi treba (2-3 mape)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.