Visina i tezina (i kako da ga ugojim?? )

Started by chokoladica, June 08, 2010, 03:34:45 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Djina se rodila sa dlakavim ledjima pa su me tjesili da je to zato sto je rodjena ranije i da ce da joj opadnu. I jesu ali skoro :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Jao ja se nadam da će mojim devojkama da se posreći pa da neće morati da depiliraju ruke, koliko shvatam, to je neopevani smor. :crazy:

Dado  :lol:

anelore

Po mojoj licnoj proceni, i Vida se rodila oko mesec dana ranije, iako je formalno rodjena 2 nedelje pre termina -  tehnicki je mogla da bude zaceta najranije 1. marta, a rodila se 6. novembra. Njoj su neke dlake sa ledja opale, ali dobar deo nije. Najgore je sto ima i nekoliko dlacica na samom vrhu nosa, ja ih izbliza vidim, ali nekako mi je bezveze da sad uzmem da joj ih cupam  :crycry: Ima i dlacice na nausnicama, sa strane, kao Dzingis-kan  :crycry:Noge i ruke su joj isto dlakavije nego Savine, a i dlake su joj tamnije nego njemu.

anelore

Lani - pa nije to nista veci smor od redovne depilacije drugih delova tela.

cici

Uopste ne znam na koga je Sofija dlakava.

linga

Quote from: Lani on March 26, 2013, 05:58:08 PM
Cici  :lol:
A dvaput sam pročitala ali mi i dalje nije najjasnije koja baba je bila sa kojim dedom.  :rofl:

:lol:

linga

Quote from: Lani on March 26, 2013, 12:59:09 PM
Mm je 180 i mislim da je najniži od svih mojih (bivših) ljubavi. :think:
Mada je, ako je suditi po mom ljubavnom iskustvu, komotno mogla da se primeni formula što viši to veći kreten. :lol:

Ha ha i ja se udadoh za najnižeg  a bogami i izreka "vrijedi" :rofl:

martina

ja depiliram pola noga, i i od toga mi je zlo

sto je vrlo neobicno, jer mi je kosa jaka i tamna... a moja sestra ima dlake na butinama, pozadi... pa joj se jos kovrdzaju

titi je mislim neki prosjek, nije posebno dlakava, s tim sto se sad sredila s brijanjem, al stvarno nemam zivaca da joj utuvljujem da ce morati da se rjesava dlaka i kad bude mnogo starija i nenaspavanija, i kad joj to bude mnogo manji prioritet, i onda ce se lupati po glavi... al nekad te stvari covjek samo shvati kad mu dodje iz guzice u glavu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Ja stvarno ne verujem u tu famu oko brijanja.Ceo zivot brijem noge, na prste mogu da sracunam koliko sam ih puta depilirala.I iste su, slabe i nikakve.Prvi put sam ih obrijala sa 14.

AnaK

E, opušteno. Sa padom cena IPL-a život postaje lep & lak.  :girl_in_love: Samo da vidite od kog uzrasta može, i milina  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

ma cici, vjeruj meni...

kad ih obrijem, vrhovi su im ostri ( jer ih prekinem), i sve krenu odjednom da rastu... bas bude kriza, ko muska brada ... nisam sad brijala jedno 10-ak godina sigurno ( mozd ai koju vise)  i sad mi je trci-trci pa dlaka i mnogo su mlitavije...

sto je sreca, jer meni te dlake rastu uzasno brzo, ona klasicna depilacija mi traje sedam dana... tako da ja to silk epilom svako malo, ljepota...

e jedino sto ne iscupam svaku, neke ipak samo otkine... al nije mi to problem

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Quote from: anelore on March 26, 2013, 06:23:02 PM
Lani - pa nije to nista veci smor od redovne depilacije drugih delova tela.

Stvarno ne znam, pošto se ja ne depiliram.
Dlake na rukama su mi one sa kojima sam rođena  :lol:, em su plave em ih nema puno, imala sam sreće... a noge brijem samo do pola, a i dlake na nogama su mi prilično proređene.
Na depilaciju nogu me je jednom na prevaru odvela drugarica, tad sam shvatila da to ipak nije za mene.  ;D

edit: I kod mene ne važi taj urbani mit o brijanju, moje dlake na nogama su iste kakve su oduvek bile.

AnaK

Kod mene je važio. Ja sam se depilirala jedno 15 godina, pa su mi se dlake istanjile i kidale se i urastale, te mi je kozmetičarka preporučila da ih jedno pola godine samo brijem, da ojačaju. Pomoglo je  :crazy:
Janko 23.7.2002.

martina

ma ja mislim da se tu vise radi o pogresnoj terminologiji

nije da dlake ojacaju i postanu gusce, nego ih brijenjem prekines i sve odjednom pocnu da rastu, pa djeluju gusce
sto se jacanja tice, naprosto kad prekines dlaku, ona samo nastavi da raste iz tog mjesta, a dlake su deblje i jace na sredini

definitivno nije mit, ali moguce da kad imas slabe dlake, onda to nije pretjerano primjetno

uostalom, pogledajte bilo koju musku bradu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

cici

Moje su kakve su i bile, od depilacije mi urastaju.