Visina i tezina (i kako da ga ugojim?? )

Started by chokoladica, June 08, 2010, 03:34:45 PM

Previous topic - Next topic

vrana

pa da, bas zbog tih decjih zezanja se ne bih uopste libila da ih vodim na depilaciju u bilo kom uzrastu, naravno ako zaista ima potrebe, a ne zato sto im je tako dunulo

noge bih i mogla da brijem, ali prepone jok, prevelika komplikacija
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Quote from: AnaK on March 26, 2013, 08:45:08 PM
Pa praktično  :diva: Na rukama imam nešto paperjastih, i 10ak sedih. Na nogama možda ukupno 50 komada, svetlijih i tanjih nego ikada posle 11. godine :lol: Pazuh ništa, baš  :girl_in_love:
Sad ja tebi zavidim  :crycry:
Quote from: vrana on March 26, 2013, 09:03:49 PM
Cekaj, cici, ti navodno nisi visoka? ne razumem, ja te se secam kao visoke  :think:

To cega se ti secas nije bas istina  :rofl: celih 162mc  :diva: ali posto sam gotovo uv :diva:k u stiklama to varira od 169cm pa navise :lol:

Necu postavljati granicu za depilaciju samo mislim da sad jos uvek nije alarmantno, neke njene drugarice imaju mnogo ispod pazuha i ne briju i ona kaze da im je nerpijatno.Ona kad god bude imala svakako cemo uklanjati.
Noge i pazuh brijem, na butinama nemam nista a prepone ili voskom u salonu ili sama onim depil trakama voska kad me mrzi da idem u salon a najcesce me mrzi.

vrana

cici, jesi ti ozbiljna? :nesvest:

ja zaista ne mogu da poverujem da si ti visoka 162 cm!

pa znaci mi smo stvarno potpuno identicne!!!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

E dlačice ispod pazuha ćemo odmah da sklanjamo čim se pojave. To mi je mnogo ružno da vidim, čak i na devojčicama.

cici

Jednojajcane  :girl_in_love: :rofl:
Stvarno sam toliko visoka ali stvarno skoro uvek imam nekakve stikle pa to izgleda drugacije  :rofl: Dadin Z je ubedjivao kako sam ja bas visoka i kako ona nema pojima sta prica kad mu je rekla da sam niza  :rofl: a ja stajala na dva stepenika  :rofl:

cici

Quote from: Lani on March 26, 2013, 09:32:08 PM
E dlačice ispod pazuha ćemo odmah da sklanjamo čim se pojave. To mi je mnogo ružno da vidim, čak i na devojčicama.
Da jeste, njoj su tek pocele.Ima svega nekoliko tananih.Verovatno ce do leta biti vise.

Lani

Quote from: cici on March 26, 2013, 09:33:22 PM
Jednojajcane  :girl_in_love: :rofl:
Stvarno sam toliko visoka ali stvarno skoro uvek imam nekakve stikle pa to izgleda drugacije  :rofl: Dadin Z je ubedjivao kako sam ja bas visoka i kako ona nema pojima sta prica kad mu je rekla da sam niza  :rofl: a ja stajala na dva stepenika  :rofl:

Možda si i sa vranom stajala na 2 stepenika kad ste se videle.  :rofl:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Dada

Ja ga pitam kakva je Cicojka a on veli preslatka, visoka :lol: Kad nisam umrla od smijeha :girl_haha:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Secam se :rofl:  i opet nismo bili na istoj visini :lol:

linga

Prezirem brijanje, ne podnosim onaj osećaj kad krenu da rastu  :crazy: te brijem samo pazuh a tu ih imaa  :crycry: kao i na preponama, gde kombinujem brijanje i depilaciju. Depilacija mi je od porodjaja sa Sarom problem jer tu  baš imam proširenu venu i kozmetičarke redom neće to da rade, a posle poslednjeg pokušaja kućne depilacije nisam mogla mesec dana kuću da očistim od voska  :rofl: A noge depiliram do pola samo, i to onim silk- epil aparatom, deceniju se već družimo i obožavam ga, jedino u trudnočama me je bolelo i nisam mogla njime da se depiliram.
Cici ti zbog vretenaste građe :spiteful: i štikli zaista izgledaš značajno više

A šta je ovde bila početna tema  :rofl1:

emge

Quote from: anelore on March 26, 2013, 06:21:23 PM
Po mojoj licnoj proceni, i Vida se rodila oko mesec dana ranije, iako je formalno rodjena 2 nedelje pre termina -  tehnicki je mogla da bude zaceta najranije 1. marta, a rodila se 6. novembra. 
Anelore, zar si zaboravila da je u ginekologiji 1+1=3. :lol:
Ako si ostala trudna 1.og marta, to bi bio početak treće nedelje (idealnog) ciklusa, a termin porodjaja je 1.dan ciklusa + 7 + 9mjeseci, ili 7 dana prije ovulacije + 9 mjeseci, znači za tebe 1.mart - 7 dana + 9 mjeseci = 22.novembar, pa je onda formalna računica dovoljno tačna.
Mada bi sam termin bio 22.novembar +- 2 nedelje :)

opet moj post nidje veze sa temom :lol:

cici

Emge drzi se teme, prijavicu te :D

Linga imam i ja prosirenu venu na preponi i skidam voskom sto ja sto u salonu.

emge

Kad smo kod teme, gledam juče u igraonici, sve djevojčice tanane, krhke... a moja pored njih ko bumbar.
Traba mi tema, kako da je stešem :lol: prvo nju pa sebe :rofl: