Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Dakle, posle par godina potrage, nađem sad za vikend nekoliko haljina od trikotaže koje mi lepo stoje, i u cenovnom su rangu koji mogu da priuštim. Lakše bi mi bilo da sam našla samo jednu :) Dakle, ova:

http://eshop.mexx.com/Women-Kleider/Trikotkleid/N1ME1875/de-de_DE-pd-og7AqAELKrkAAAEeETcqRmlp?ColourCode=031

u ljubičastoj boji i tamno pesak (nema je na sajtu)

i jedna Benetton, ne mogu da nađem sliku koja se radi u nekoliko boja, a ja sam u dilemi između svetlo sive i divne kakao braon. Ta beneton ima kratke rukave.

Koja vama najviše liči na mene  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

A kakva je ta druga, ova ima zanimljivu kragnu.


Lani

Dok ne vidimo Beneton, tamno pesak Mexx.  :)  :kiss1:

AnaK

Ima rol kragnu, do ispod grudi je u ranfli, a odatle se nastavlja glatko. Ova mexx kragna može i da se zakopča skroz, i da bude klasična rolka.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Beneton teško da ćete videti, na sajtu nema, u katalogu nema :girl_sigh: Ta tamno pesak, nije mi jasno što je nema na sajtu, mi je malo 'dosadna', al' je više ja od ljubičaste, vačjda sam zato u dilemi.

Najviše mi se sviđa boja te beneton braon. Ali je malo brzvz što ima kratke rukave, pa mora nešto ispod da se nosi. A opet je od trikotraže pa to nešto mora da bude baš tesno, i šta znam.  :ces:
Janko 23.7.2002.

janavi

ma obe, nema ti razmišljanja ;)

mada, ja ne kapiram džemperaste stvari sa kratkim rukavima, tu onda moraš nešto ispod? to će se onda ocrtavati, osim ako nije bodi
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

A ja nekako mislim  da bi mogla da uneseš osim raznih nijansi braon i neku drugu boju.A možeš neke detalje u braon boji, isto se lepo kombinuje sa sivim.Ta Beneton može i sa majicom ispod da se nosi.


AnaK

Unela sam, šerpa plavu :lol: A i ljubičasto, i svetlo sivo mi se kombinuju sa braon. I na kraju će mi se sve prodati dok se ja smislim. Najradije bih jednu mexx i jednu benetton. Al' to ne mere.
Janko 23.7.2002.

cici

Verujem da bi to najradije.Sve te boje se kombinuju super sa  braon.Možda onda ipak ovu mexx, ako ti se ne svidja što ispod one mora majica da se nosi i ako je haljina baš uska onda mora da bude neka bodi majica.


Lani

Po mom mišljenju ispod haljina sa kratkim rukavima najlepe idu usko skrojene košulje ali u slučaju haljine od trikotaže to otpada jer bi se ocrtavalo ispod baš.
Onda najbolje neku od ove dve s dugim rukavima.

AnaK

Hvala, ovo je prava pomoć pola pola  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Ako je ljubičasta, ova zagasito ljubičasta, kao na sajtu, onda ljubičastu.

Elanor

sve milenine haljine od trikotaze su sa kratkim rukavima, njoj se nista ne ocrtava, stagod joj obukla ispod. jel sam pomogla :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

anelore

Quote from: janavi on December 13, 2010, 05:19:19 PM
ma obe, nema ti razmišljanja ;)

mada, ja ne kapiram džemperaste stvari sa kratkim rukavima, tu onda moraš nešto ispod? to će se onda ocrtavati, osim ako nije bodi
Ja ne nosim nista ispod dzemperastih stvari sa kratkim rukavima. U stvari, skoro sve rolke su mi sa kratkim rukavima - prilicno kratkim ili do lakata. Meni su te rolke sa kratkim rukavima vilebile  potpuno otkrovenje pre nekoliko godina, nije mi pretoplo u njima u grejanim prostorijama, mogu sako ili neki kardigan preko njih ako mi je hladno kad moram da setam duze napolju, a inace za kuca-kola-posao ili kuca-kola-tudja kuca i slicne varijante su mi sasvim dovoljne ispod perjane jakne ili bundice.
AnaK - ova ljubicasta bas lepo izgleda, i verujem da ces se skroz u njoj pronaci.  Meni je ljubicasta boja sada postala ravnopravna sa braon, valjda jer je godinama nisam nosila - uzasno je isla uz moju tadasnju nijansu crvene kose. O braon Benetonovoj ne mogu nista da kazem, nisam je videla.

janavi

ja bih umrla od hladnoće sa kratkim rukavima ako nije +25 a onda nije za vuneno :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it