Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

cici

Jao jesu vidim :lol: izašla da odvedem dete na šišanje i obukla se prilično oskudno, kad ono duvka neki vetar i nije vruće :D

anelore

Quote from: Lani on June 15, 2010, 11:55:11 AM

Ja volim ovakve i dobro mi stoje- u stvari, mislim da je to model koji gotovo svakome dobro stoji. Sad bih se bas oblacila u retro stilu. Jos kad bi mi neko sasio u mojoj pravoj velicini  :lol:

aleks

Quote from: MissL on June 15, 2010, 12:15:00 PM
Prizeljkivala sam jednu diiiiiiiiiiiiiiiiiivnu prosle godine iz Monsuna, ali su me cene odvratile :mrgreen:

jaooo, ja se jos secam te haljine. bila je bozanstvena.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Na Monsoon sajtu ima modela da se raspametiš.  :girl_in_love:

Pepi

Volim haljine i nosim ih povremeno, uglavnom dužine do kolena...od pamuka sa likrom, i uglavnom ih sama šijem...

Deda

Quote from: cici on June 15, 2010, 12:52:00 PM
Ne nosim duge, i ne nosim žabice a to mi se najviše svidja.Stoji mi kao vreća.Ove druge nosim, na V do kolena koje nisu mnogo široke.
Ne znam da šijem.
Ajde bre , teb i dzak lepo stoji  :girl_cray:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Ne nosim, ne stoje mi... ili nisam nasla sta mi stoji...

stacka

Obozavam haljine ali ih retko nosim zbog moje konstitucije
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Vise volim duge haljine nego kratke, mada ima kratkih pamet da ti stane u koje samo mogu tugaljivo da gledam :)
ove sto je Lani ostavila su savrsene :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Elanor

ja sam provalila kakav mi kroj stoji, pa kad na to naidjem - kupujem (a nailazim bas retko). najveci mi je problem sto moje haljine moraju da imaju makar naznaku rukava (vizuelni utisak zbog sirokih kukova), a takve nije lako naci.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

Quote from: Elanor on June 15, 2010, 03:33:44 PM
ja sam provalila kakav mi kroj stoji, pa kad na to naidjem - kupujem (a nailazim bas retko). najveci mi je problem sto moje haljine moraju da imaju makar naznaku rukava (vizuelni utisak zbog sirokih kukova), a takve nije lako naci.

i moje, ali nisam razmisljala o kukovima nego o debelim nadlakticama. ja to resavam tako sto obucem preko takve haljine neki top sa kratkim rukavima.

nelly

ja bih samo haljine nosila  :girl_in_love:
uglavnom dugačke,niska sam pa me malčice produže :)
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

cici

Kako te produže, ja imam utisak da mene skrate :rofl:

nelly

što znam ja  :lol:
možda se to meni samo čini ali ako je preko članka produži me,ako je izmedju kolena ili iznad članka zdudaju me  :D
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Ja sam sebi čudna u dugim haljinama, imam ih ali mnogo manje nego ovih iznad kolena.