Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Quote from: Lani on June 15, 2010, 11:55:11 AM
Kakva divna tema.  :girl_in_love:
Obožavam haljine i često ih nosim, leti posebno. Više volim printove od jednobojnih a i printovi mi se razni sviđaju (čak i animal  ;D ako je s merom).
Evo nekih sličica haljinica koje mi se sviđaju, uglavnom su na V izrez ili koje se vezuju, te mi najbolje i stoje zbog građe.

Jako mi se svidja treca . Volim haljine
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Zumbulica

Quote from: Xe on June 15, 2010, 09:10:01 PM
Sestro, padni mi na grudi  :crycry:

A kako stojis sa grudima?  :girl_haha:
Meni je razlika grudi/kukovi jedan broj vise u korist grudi. A stomak/ostalo jedno tri broja razlike  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Pepi

Ne pominjite stomak  :crycry: Danas sam 3 haljine presvlačila, jer u svakoj izgledam ko da sam 5 mesec trudna  :crycry:
Najbolje mi stoje modeli koji su sečeni ispod grudi, sa velikim dekolteom...tu bar imam šta da pokažem  :lol:

Summer

Volim haljine, nosim, narocito leti, a u svecanim prilikama obavezno. Cini mi se da je to deo garderobe koji najbolje odgovara mojoj gradji. Ne voli i ne nosim duge, samo one do kolena, izrez na V ili ovalni veci, na siroke bretele, na vezanje, sa malim rukavima, sa 3/4 rukavima.

Monsoon ima prelepe haljine, ali su, naravno, kod nas preskupe! :ljut:

Ne sijem, jedva i dugme znam zasiti. I zavidim onim koji znaju da siju  :D

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

linga

Quote from: cici on June 15, 2010, 04:49:13 PM
Dobro, neću da ti sreću kvarim :lol: A dužina izmedju kolena i članaka i meni loše stoji.

Ovo stoji dugonogim, s tanjim listovima, vretenasto gradjenim.

Volim haljinice, ali ja se nekako uvek zalepim za neke svecanije modele, koji mi nisu za svaki dan.
Stacka ja sam slicno gradjena, i nosim ih, bas me briga. Imam jednu iz Pasaga, koja ima kratke rukavice i po mojoj proceni super mi stoji  :lol: mislim nosim je :)

cici

Zato i rekoh Linga, nismo nas tri iz te serije visokih :rofl:

limun

evo javlja se i cetvrta iz Cicine serije kracih haljinica, i sa vakim i sa nakim izrezom, sve nosim, a narocito leti   :love32:
I znam nesto malo da sijem, ali sam maksimalno lenja, a i vise volim da lepo udjem u radnj ispobam sta mi stoji i kupim.  :innocent:

Ivy

ih  :ljut: Cici pretjerujes  :ljut:  Koliko si visoka?

cici

Htela si da pitaš koliko sam niska :rofl:

lakalut

Volim haljine, uglavnom duzine oko kolena ili malo preko. Za vrucine su neprikosnovene.
Poslednjih  godina ovde nalazim haljine koje mi nekako odgovarju po nacinu krojenja:
http://www.draganaognjenovic.com/software.htm
i mislim da im je dobar odnos cena/kvalitet.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Lani

lakalut

oko 6 000din. A bas su solidno napravljene, nekako nisu krpaste

cici

To je sasvim pristojna cena, obzirom da nisu krpe a koštaju isto toliko i u drugim radnjama a krpaste su.

lakalut

Jeste, a i dizajn je takav, da se neki modeli mogu nositi godinama a da ne izgledaju pase :-[