Main Menu

Haljine i haljinice

Started by Zumbulica, June 15, 2010, 10:37:27 AM

Previous topic - Next topic

Ivy

Quote from: cici on June 16, 2010, 11:23:32 PM
Nanule ne mogu da nosim, tvrdo mi to :rofl: Imam te ortopedske  :lol: Kad nadjem 'aljinu  prijavljujem.
pa ima nanula koje nisu tvrde bweeee:)) drvena peta ali unutra postavljene :) ja imam jedne bez koje su unutra kao plisane...milina kako su udobne  :girl_in_love: obozavam ih  :girl_in_love: moja sestra, zakleti neprijatelj nanula zbog trauma iz djetinjstva,  :rofl: je posto je probala moje kupila dva para ove godine  :innocent: idi u Replay  :good:  :innocent:

ako ne ima preslatkih i sa punom petom  :innocent:

i odma' da prijavis 'aljinu, ove godine ih ima na svakom cosku, svakavih dezena, materijala, krojeva...ma ima bas puno divnih   :girl_in_love:

cici

Njihove nanule si mi preširoke preko stopala.Gledala sam one prošle godine, ti si iste uzela  i ove godine ih gledam ali ništa.

Ivy

Quote from: cici on June 16, 2010, 11:29:39 PM
Njihove nanule si mi preširoke preko stopala.Gledala sam one prošle godine, ti si iste uzela  i ove godine ih gledam ali ništa.
e da :) te od prosle godine, imaju ih ove ali drugih boja:)) siroke ti??

cici

Znam gledam ih tužno, baš mi se svidjaju.Da, široke su mi mnogo.Proleti mi stopalo do pola.Prsti izadju skroz napolje :rofl:

Ivy

iiiih...steta  :( :( :( bas su udobne ...  nista:) nema veze:)) nema odustajanja od dugih haljina  :innocent: malo se popnes na stiklicu i super...sigurna sam da ce ti dobro stajati  :bighug:

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

MissL

Ja dosla da vidim nove haljine, ono visine, tezine, nanule i drugo :rofl: :rofl:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Meni se taaaaako nosi neka lepa haljina  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

NikkiL

Uhh ja i haljine to je tuzna prica  :rofl:

Sreca te u Kanadi mogu da se vracaju stvari, mislim da sam bar nekih 6-7 haljina do sada vratila (kupila, probala kod kuce par puta, shvatila da ja to NECU nositi...vratila...pa u krug). Sad sam ovog leta kupila dve bas lepe jednu "malu crnu" i jednu neku tufnastu veselu dugacku ...jednu zamalo da obucem za neku svecanu veceru al sam u poslednji minut obukla dugu tuniku (odnosno mini haljinu koju nosim kao tuniku ;D) i pantalone... Nikako mi se ne da da se uvucem u haljinu toliko sam navikla na pantalone... :-[
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

moram da prijavim da mi je krenulo vreme za haljinice  :girl_in_love: :girl_haha:
trikotaza, vuna...kratke, na cizmice...milina

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

kad sam videla cenu vise mi nije bila lepa :rofl:

bravo gliticka :clap:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Meni je i dalje lepa, al' samo u izlogu :nesvest:
Janko 23.7.2002.