Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

emge

Maki, vježba čini majstora, tako da će ona za koji mjesec savršeno da jede sama. U tvoj prilog ide godišnje doba kad je odabrala da uči, pa nije frka ni da je istuširaš posle jela :)

prevodilica

i Vasko vise ne prihvata da ga hranimo, sve sam, pa mu ja onda pravim zalogajcice i poturam da uzme, od cega moze
veceras sam ostala zgranuta, ja mu pravim zalogaje, a on uze viljusku, nabode ribu na nju i pravac do usta, kao da ima 3+
rastu bebe, rastu...

linga

Maki ,znam da je tesko, ali pusti je  :kiss1: Videces kako ce bryzo da nauci kad hoce sama. Uostalom nama je Aleksa uredno dodavao kasiku kad  je mnooogo gladan pa nema strpljena da se sam hrani  :love32:

AnaK

Ovo sam dužna emge :)

Janko je rođen 23.7.2002. i imao je 54 cm i 3.800 g

Poslednje mere koje imam zapisane  :-[ su:

02.04.2003 - 78 i 9.900 (tad me je taj dr rasplakao)
22.05.2003. - 81,5 i 10.200

Nemam mere na rođendan  :crycry:
Janko 23.7.2002.

emge

Stvarno je bio velik, znači sa 8.5 mjeseci je bio kao Marta sa godinu dana.
Mislim da ni Marko još uvjek nema dužinu od 78cm. Ali sve to ne znači da je bio beba džin, doktor je malko lood.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Saska

Jova je imao 84 cm sa godinu dana, ja nisam imala s kim da ga uporedim pa mi to nije bilo neobično, a Mina 75 - 9 cm manje.

prevodilica

a tek moja deca...dzinovi  :crazy:  :hm:

Gost51

ica jede mladi luk, jogurt i plazmu

disco2000

I Petri se svideo mladi luk :lol:

Ima neku debelu alergiju na levom kuku :hm: ... :wall:

Maki

Da prijavim jos jednu obozavateljku mladog luka.A Sofiji nije bilo pravo kad je videla kako se mi odusevljavamo sto ga Olga jede,pa pocela i ona posle 6 godina moljakanja i pokusavanja da proba.Sta ti je konkurencija.
I da se pohvalim - olga je jutros uspela da slozi svoju prvu kulu od kocki i to onih sto moras da umetnes jednu u drugu(ala ga objasnih).Nisam stigla da slikam jer je u stvari sve to radila da bi posle oborila.
Marty,jel mazete sa necim?Sta mislis od cega joj je to?

Gost51

ja bolje da ne kazem sta sve ana radi otkako se ica rodila
eh, da sam rodila icu ranije...

stacka

jel jedete vi jagode? ja ocu da umrem koliko mi se jedu ali se tripujem da ce preko mleka mozda da dobije alergiju... a opet, skoro ima godinu dana, valjda nije isto to i lupam, da se tek rodila. ajd, ohrabrite me malo  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Pojela sam dve...
Uzmi neku da te mine zelja :rofl:

Saska