Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja ne stižem na red od Ive, tamani ih kao blesava.  :rofl:
Pojela sam svega par komada ove sezone, izbegavam za svaki slučaj.

emge

Ja se ubijam od jagoda :)

Saska

mali je sinoc sa gadjenjem okrenuo glavu od sike.
ja ga nutkam, ali orno sisa samo u zoru kad se probudi, a drugih puta kako kad, nekad hoce, a nekad okrene glavu.
strasno je halapljiv i jos uvek ne smem da mu dam da sam nesto jede, jer bi natrpao puna usta i jos skace i vrti se dok jede u onoj stolicici.

Lani

Drugari, možemo opet da se upišemo koliko ko ima obroka dnevno pliz?
Mi smo uveli doručak, moramo. A čak imam utisak da nam fali i neka poopodnevna užina, da nije dovoljna samo ona voćna prepodne. Još ne smem da joj dajem koricu hleba, em nema zube, mada to za zube manje više nego bi isto kao Mihajlo, sve odmah strpala u usta.

disco2000

Tri obavezno...padne i poneka uzina.

aleks

I mi tri oborka vec.
Neverovatan uspeh.
Sisa kad se probudi, budna je jedno sat i onda opet spava. Dorucak i posle na 3-4h, rucak pa vecera.

Isli smo kod dr kad smo bili u Ni, nesto je kasljala puno...71cm i 7300, dr kaze da je bas mrsava. Tada je imala samo jedan obrok i to nikako. Od tog dana, poslusala dr i pocela ljudski da jede.
Voce ne mirise bas, ali nema biranja  :D

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Saska

dorucak, rucak, vecera, sok, vocna uzina + 2-3 sisanja dnevno

juce je licnuo i neki vocni sladoled, kakvo odusevljenje i kakva zalost kad smo sklonili  :)

bubi

ovaj moj bucko kad god vidi hranu jede.
a kad odluci da nece vise onda sam sebi istu iz usta vadi.
u sustini ujutru pije mleko ili pahuljice,pa onda dorucak,vocka,rucak,vecera i pred spavanje mleko.
btw i dalje ustaje nocu da pije mleko

stacka

Ja jos uvek Masi nisam uvela zumance, o belancu da i ne govorim :crazy: Kad je dobila boginje prekinuli smo a bio je red na 1/2 i sad nece ni da ga vidi. Ona jede sada solidno ali sve jedno te isto u krug, nista novo nece da lizne :girl_sad:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

ja umesam zumance u jelo, nemam pojma da l' ga voli ili ne, ne znam ni da li se oseca u hrani. Mali uglavnom jede sve sa istim elanom, ne pokazuje da mu se nesto svidja vise ili manje.
Belance nisam ni ja jos, mada mi u principu nismo skloni alergijama.

stacka

ona ga ladno na neku foru oseti :crycry: i nema sanse. prva kasika posto ne ocekuje prodje, druga kad je na redu to su stisnuta usta da ne mogu da vam objasnim :crazy: :fool:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

ivana isto ne voli zumance
moram doooobro da ga umijesam

emge

Ni Marko ne voli žumance, moram dobro da ga umuljam.
Tješi me što će uskoro cijelo jaje, pa će da jede pite i ostalo :)

Lani

Ja žumance redovno zaboravljam Uni da dajem.  :-[ Jede meso, voće, povrće i tako to.

disco2000

Petra najvise voli karabatak :-[ i jogurt.