Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

emge

Ja sam sa Markom jela sve, i dalje jedem.

linga

Pa i ja sam u bolnici jela kupus salatu, ali sam se istripovala da je juce bila nervozna zato sto sam ja jela grasak...

Gost51

i ja sam juce tripovala da je ica nervozna jer je jela pite od tikve :crazy:

Vila

Dušanu je fonatanela bila otvorena skoro do 2. rođendana :girl_haha:

Linga, jedi, ženo, sve što ti se jede, ne može celuloza koja pravi gasove da pređe bebi u mleko, doktor mi je to rekao.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Saska

I ja sam jela skoro sve. Izbegavala sam jedino mahunarke do skoro, npr za Sv. Nikolu sam jela prebranac i tu noć jedva da je spavao. Onda, primetila sam da kad popodne popijem one velike kafe iz npr Coste, unervozi se uveče i loše spava.

Gost51

ica mi nesto stvarno pocela da folira oko spavanja
nesto se kao unervozi, unervozi, pa zaspi
mislim, nikad nismo isli sa plakanjem na spavanje
nije valjda da joj je toliko vruce i da je zbog toga nervozna
ili je moguce da je za samo 2 dana uspjela da skonta kako je to divno da je nosamo i ljuljamo
nosala sam je kaod je bila sad ova frka oko nozice

emge

meni bi bilo dovoljno pola sata da skontam da je divno da me neko nosi i ljulja :love32:

Marko ne voli to ljuljanje na rukama, tu je nervozan za medalju. Ako ne zaspe sisajući, onda zaspe tako što ga stavim u krevetac a ja sjedim pored. Nema šanse da smijem da izadjem iz sobe dok ne zaspe :crazy:

Gost51

ma, tako sam i ja
i sve je isto kao marko
ali nece da sisa navece vec 4.noc ::)

Lani

Ja Unu nema šanse da uspavljujem tako ljuljajući, upinje se da se uspravi, vuče me za majcu, urla. Mm i bake mogu tako da je uspavaju, ja nema šanse, traži obavezno da sisa.
Ovako kako kaže emge, ili sisajući ili ležeći pored. Takva je ista bila i Iva. :love32:

Jackie, sačekaj još malo, možda je stvarno nervozna od zuba... Možda se povrati elan za sisanjem.  :)

Gost51

a sta cu drugo no da cekam :rofl:

Lani

:sissyfight:  :lol:
Ma mislila sam čekaj sa uvođenjem adaptiranog. Tj. daješ li joj onda uveče adaptirano ili šta večera kad već neće da sisa?

Gost51

pa ne znam :)
jede malo nesto oko 19h
posle je popila nekog soka
mislim to te vise voda nego sok
i vruce je valjda
ima nekoliko tackica od vrucine na stomaku
doduse, danas bas i nije bilo vruce

Gost51

i sad uopste ne znam kako da uvedem tu flasicu mlijeka pred spavanje

planirala sad da mi ostane taj podjoj pred spavanje, a ne ovaj ujutru :rofl:
qq

emge

A što da uvodiš mlijeko prije spavanja? Ja to nisam nikad uvodila, nikakve flašice. Ni jutarnje, ni večernje.
Pila je jogurt uz večeru i to je to. Ili mlijeko uz večeru, ali isto na čašu.
Ionako ne valja više od 500ml mliječnih proizvoda dnevno.

Lani

Iva je imala kad je prestala da sisa flašicu mleka pred spavanje (to je već bila kravica, imala je preko 12 meseci). Doduše ona je pila na onu flajku sa mekanom silikonskom slamkom, nikad nije htela one standardne.
I Uni sam takvu kupila, sviđa joj se.  :)