Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jel moguće možda da je pedijatar pogrešila? Da ga je pomešala s nekim drugim, jer takve stvari treba da pišu na otpusnoj.

AnaK

Ili čak da je htela da 'pogura' da ga prime na rehabilitaciju  :think: Odakle bi ona to mogla da zna ako ne piše u otpusnoj listi?  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on July 25, 2011, 10:30:41 PM
Ili čak da je htela da 'pogura' da ga prime na rehabilitaciju  :think: Odakle bi ona to mogla da zna ako ne piše u otpusnoj listi?  :kiss1:

Upravo...

Vockica

Nazalost mi smo morali da ponovo biramo pedijatra, Dunjina je otisla u bolnicu.
Ova je mm-ova bivsa ujna, i bilo nam glupo da je preskocimo. Ona je inace pedijatar-neurolog. I prosto mi je nemoguce da je tako nesto pomesala. A sa druge strane i ova zena je citala listu i kaze nema nista.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

disco2000

Super :kiss1: Radite i bice sve ok.

Lani

Voćko, onda ćete morati nju da pitate otkud joj to.
A do tada, vežbajte i mazite se. :kiss1:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

anelore

Ja bih pre rekla da je greska. Meni je pedijatar drugog dana u porodilistu rekla "uradili smo joj UZ kukova zbog Vase porodicne istorije, bice Vam drago da znate da je sve u redu". Ja pitam: "Izvinite, kakve porodicne istorije? Kod mene u porodici niko nije imao problema sa kukovima, to sam i rekla kada su me na prijemu pitali". A ona zblanuta, gleda onaj papir, gleda mene, i na kraju kaze "Pa, u svakom slucaju je sve u redu i imate zakazan pregled ovde u bolnici za decembar". Naravno da smo je odveli i na taj UZ, kad smo vec mogli da ga odradimo sa mesec i po.

Lani

Devojke jeste videle da mame sa troje dece dobijaju dve godine staža? :)

AnaK

Ja mislim da to već postoji. Ili je bar postojalo, pre 10-ak godina.
Ne znam kako je sada osmišljeno, ali jedna moja koleginica sa ex posla je to imala. I znam da je bila besna, jer nije mogla da ih sabere pa da ode u penziju sa 33 godine radnog staža (+2), nego je morala da radi do 35, a onda joj je obračun za penziju bio kao da je radila 37.
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on July 26, 2011, 05:17:40 PM
Ja mislim da to već postoji. Ili je bar postojalo, pre 10-ak godina.
Ne znam kako je sada osmišljeno, ali jedna moja koleginica sa ex posla je to imala. I znam da je bila besna, jer nije mogla da ih sabere pa da ode u penziju sa 33 godine radnog staža (+2), nego je morala da radi do 35, a onda joj je obračun za penziju bio kao da je radila 37.

Da, u tome je caka.  :)
Danas na svim vestima pa sam mislila da je nešto novo.

AnaK

Evo, sad proverih. Ima ga u Zakonu o PIO, član 60. A za udaranje na sva zvona  :hm:
Janko 23.7.2002.

linga

Ma GLUPOST, staz s kojim ne mozes nista, niti ranije u penziju, niti ti je penzija veca, cemu onda sluzi?

linga

Update
Da se ovde upisemo- s mesec dana 4.650, 57,5 cm  :girl_in_love:
s dva meseca - 5.450, 59 cm

Odradili UZ kukova, sve je o.k, nema sirokog povoja (a mi ga se nesto nismo ni nanosali  :girl_haha: )
Malo je hipertonicna u gornjem delu tela, pokazala nam dr neke osnovne vezbice, pa ako bude potrebe s tri meseca da odemo kod fizijatra. Sad se pitam, da li da je odvedem samoinicijativno, ili da sacekam tri meseca (ovo nije nasa doktorka, pa sam nesto  :ces: , jer na prvoj kontroli nasa nije nista primetila).

Vockica

Linga super za napredovanje!!

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.