Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Dobro smo, hvala što pitaš.  :kiss1:
KS nam je dobra.   :)

Mirka

Voćko, mislim da je baš Smoljanić nekome rekao da ako ima problema široki povoj neće rešiti te probleme (mora nešto drastičnije), a ako nema problema široki povoj ničemu ne služi. Dakle, bespotreban je ovako ili onako.

Ja sam Kosti nosala taj široki povoj dok nije počeo lepo da sedi, a Todoru prvih mesec dana  :D
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Saska

Ja već negde napisah da mi je sestra na otpustu sa Mihajlom rekla da se "široki povoj više ne preporučuje".
Mučeni Jova ga je nosio mesecima i to bez Pampersa, tad je bio jezivo skup.

Tchi

mi smo juce bili na uz, maksa mi ima ravne tabane pa sam vodila njega i onda iskorisitila da odvedem i ovog malog, kazu da da su mu odlicni kukici, siroki moze nocu ako hocu, a ja necu, a maksa tek od trece godine uloske, za sada samo vezbice, ali kaze da se nikada nece lepo ispraviti, tj. iskriviti  :(

Vockica

Bili smo danas na uz kukova:nalaz I b,kukovi su dobri,glavice femura su centralno polozene ali centri oscifikacije nisu formirani. Kaze dr to je sve ok, formirace se i ne nosimo povoj vise. Gledao mu je i ceo abdomen, sve ok. Pitam ja za povoj i to sto mu se ti centri jos nisu formirali a on meni, a prethodno mi je pokazao kolena,:Da li ste nosili krpe na kolenima da se formira zglob  :lol: :rofl:? Kaze sve ide svojim tokom,sa 6,5 meseci ako hocemo da uradimo kontrolni uz.

Inace jos kaslje i videcu da ga ponovo poslusa u ponedeljak.

Jel moguce da opet skacemo u razvoju? Nekako mi se isto ponasa kao pri ranijim skokovima, jel sad otprilike vreme za taj skok u trecem mesecu.....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

I Srna pocela da kasljuca, valjda se sliva...  :( Ako nastavi i sutra, ni nama ne gine dr.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vockica

Srna je skoro bola bolesna?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

Imala je temp. dva dana, nos slinav ali to proslo i sve bilo ok, i sad je povremeno cujem da kasljuca. Ona je vesela, lepo jede...
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Iva

Danas se Srna sama okrenula sa ledja na stomak. Nisam to uopste ocekivala, mada je danima pokusavala.  :girl_haha:
Sutra je definitivno vodim kod lekara, ceo dan je kasljucala.  :(
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

stacka

nadam se da nije nista ozbiljno :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Bravo za okretanje, miš mali. :love32:
Da brzo prođe to kašlljucanje.  :bighug:

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

emge

Bravo za otretanje. Nadam se da kašljucanje ne predstavlja ništa. Meni je Marko slinio i kašljucao prvih 3-4 mjeseca, a uredno poprimao sve vakcine u tom periodu. Čak sam bila kupila električnu pumpicu za nos, mislila sam da to nikad neće prestati.

Vockica

I Danilo kaslje, zrelo bas. Mama me sad ubacila u frku da ga vodimo kod dr Milicevica za svaki slucaj da ga i on poslusa. Slusala ga pedijatar kod nje u dz i rekla da nema opstrukcije i da je sve slivanje.On je odmah po inhaliranju pantenolom poceo zrelo da kaslje, sto je dobro.
I posle ja panicim  >:(
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Zakazala za veceras.Idemo na Adu pa pravo do njega.
Kad malo bolje razmislim mozda je i bolje da ga pulmolog poslusa.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.