Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

svako jutro ustane zorom
i onda ko cuko sjedi u hodniku dok mi odlazimo
i zalijepi se na staklo na vratima :'(

Lani

Iva

Jao Jeckie, mogu zamisliti... ko zna sta joj se mota po glavi kad vidi kako odlazite.  :girl_cray:

Napokon smo primili vakcinu. Kasnili smo mesec dana. Ima 7,950gr i 69cm. UZ kukova super.  :love32:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vila

Ma sigurno vas tako ispraća, i dobro zna da ćete se svi vratiti popodne :love32:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Jackie :bighug:
Adaptiraće se ona, samo nemoj da vidi da tebe to pogadja. :kiss1:

Lani

Devojke našla sam skroz OK pelene. Bili smo za vikend u Interexu, a pošto Huggies nemaju a Pampers ne kupujem, uzela sam da probam njihove i baš su mi dobre, oko 300 dinara su jeftinije od Pampersa, malo su deblje ali imaju super rastegljive one tračice za lepljenje, što ja volim. Zovu se Labell.

http://www.intermarche.com/search_result/resultat-recherche/lingettes-pour-enfants

stacka

Hvala na preporuci :kiss1:
Kad smo kod pelena, mi od juce nosimo Huggies 4+ :girl_in_love: :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Mi zadnjih mjesec dana nosimo Pampers 5, što mislim da Marta nikad nije nosila.
Koliko koštaju Lani te pelene? Nama je Pampers (sa 10% popusta) oko 1600din - mislim :-[

Lani

Joj tu su negde između 1.200 i 1.300, i ja ne pamtim cene. ;D
Mnogo vam je to pa još sa popustom. :think: Meni je Pampers i sa Ivom i sa Unom propuštao i ne volim ga nikako, nije da štedim, jednostavno mojoj deci ne odgovaraju.

Saska

U Liliju su Pampers 1550 din, a u Maxiju 1700.
Mihajlo koristi 4+ , ima izmedju 11 i 12 kila.

Vockica

Pampers smo koristili samo u bolnici i mm dobio od drugara kad je proslavljao rodjenje, doneli dva pakovanja:). Svew je propustalo i koristimo babylove dm. Fenomenalne su.Pakovanje 4 -9-17kg kosta 1500 a ima 84 komada.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Nemam pojma, nama je pampers OK. A imamo kući jedno naslijedjeno pakovanje onih naših pelena, boni suprims, nisu ni one loše, samo su malo previše spolja plastične za moj ukus. Ne propuštaju, imaju elastične trake, unutra su jako prijatne, a mislim da su ispod 1000din.

Saska

Kako bre propušta? Ja se stvarno ne secam nekih problema sa pelenama, osim sto se Mina jednom osula od nekih Boni.

stacka

Aleksa je od Pampersa dobio ekcem, sa Masom nismo ni probali, osim mozda u bolnici sto kaze Vockica.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ne znam Saška, kažem ti, meni je sa njih obe propuštalo.
Koristimo i mi DM kad naletim pa kupim.